PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

2 sezony w 3 dni

ocenił(a) serial na 10

Cześć. Przypadkiem zainteresowałem się tym serialem, włączyłem i... 2 sezony w 3 dni. Teraz
oglądam 3. Serial na prawdę genialny. Prawie dorównuje Aguila Roja ;-) Wiecie może ile
sezonów jest zaplanowanych?

ocenił(a) serial na 4
doman221

Pytanie o ilość sezonów już było, ale odpowiem. W planach AMC ma 8 sezonów, choć nie wykluczone iż będzie więcej. Jednakże to i tak nie daje nam gwarancji iż powstaną. Wszystko zależy od ilości widzów. Na dzień dzisiejszy poziom utrzymuje się na wysokości 11mln na odcinek. Jeżeli rzeczona ilość spadnie poniżej 4mln no to mamy koniec z serialem.

Ps. w marcu rozpoczynają się zdjęcia do czwartego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

8 sezonów? W takim razie świetnie! 11mln to bardzo dużo, np. Pamiętniki Wampirów mają ~3mln i nie myślą o zakończeniu.

ocenił(a) serial na 4
doman221

Różnica między Pamiętnikami, a TWD jest taka, że AMC to stacja, która baaaaaaaaaaaardzo patrzy na pieniądze. Mała widownia=małe dochody. Budżet na cały sezon TWD to 48mln. Aby serial nadał by kontynuowany, to zarobek musi znacznie przewyższać ilość forsy, którą włożyli w produkcję. Poza tym stacja już dość długo funkcjonuje na rynku. Założona została w 1980 roku, co daje nam 32 lata. Jak zestawimy przy tym The CVTV (stacja odpowiedzialna za pamiętniki), to tak mizernie to wygląda. Oczywiście dla CVTV.

ocenił(a) serial na 8
doman221

Miałem dokładnie to samo, wchłonąłem te 2,5 sezonu w pół tygodnia. A sesja się zbliża.

doman221

Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się podobna historia... Dodam tylko iż temat zombie uznawałem za tak wyeksploatowany że nie dawałem szans temu serialowi. Wystarczyło jednak kilka odcinków i zmieniłem zdanie.

ocenił(a) serial na 10
Tomek130285

Dokładnie tak. Status na teraz to 2 sezony i 9 odcinków z 3 w niespełna 4 dni.

ocenił(a) serial na 9
doman221

Jestem jeszcze lepsza... W jeden dzień znaczy się wczoraj pochłonęłam 2 pierwsze sezony - a tak ambitnie chciałam się uczyć reumatologi... - no cóż opłacoło się :-) ekstra
serial

ocenił(a) serial na 8
doman221

Ja właśnie ukończyłem oglądać 8 odcinek 3 sezonu, nie mogę się doczekać 9 odcinka który będzie za miesiąc, teraz mogę czekać z niecierpliwością.
Ps. Co do mnie, ja planowałem oglądać 1 odcinek na 1 dzień, nie wyszło. Dziś obejrzałem cały 3 sezon a pozostałe 2 udało mi się w 2 tygodnie obejrzeć.

Ciarkazz

Czujesz się uzależniony? ;-)
My z cierpliwie oglądaliśmy po jednym odcinku co tydzień na TVP1, ale w sobotę przysiedliśmy, żeby obejrzeć jakieś zaległe odcinki... no i się zaczęło! :-)

ocenił(a) serial na 8
kingi1

Tak, czuję się uzależniony, tylko 3 seriale poza TWD wciągnęły mnie tak niesamowicie, że muszę zająć się czymś innym aby nie myśleć o miesiącu oczekiwania na 9 odcinek.

Ciarkazz

My daliśmy sobie na wstrzymanie po odcinku ze śmiercią Lori. Kolejne obejrzymy w przyszły weekend - żeby trochę skrócić czas oczekiwania na 9. Ale ciężko będzie... Pzdr!

ocenił(a) serial na 8
kingi1

Szkoda że nie pomyślałem o tym wcześniej, zaczął bym oglądać TWD od nowa ale muszę chyba poczekać jakiś czas aby zapomnieć większość zdarzeń, może to pora na Prison Break, już z rok nie oglądałem.

ocenił(a) serial na 10
Ciarkazz

Widzę aktorka grająca Lori przypadła Ci do gustu :P

ocenił(a) serial na 8
doman221

Wiesz co, akurat tutaj mi nie pasuje bo ciągle przed oczyma mam postać Sarah (Sary?) i bardzo drażniła mnie jej osoba w filmie. :>