PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177804
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wie ktoś czy 3 sezon w Polsce będzie z lektorem czy napisami? Albo czy będzie dało się przełączyć wersję mając FOX w Platformie N?

ocenił(a) serial na 10
kapiszon79

pobierz jak czlowiek z piratebaya z napisami i ogladaj a nie placisz za ogladanie z reklamami 3 dni pozniej niz ja za darmo

zajczex

Normalną rzeczą jest, że płaci się za usługę lub produkt.

kapiszon79

Najlepiej oglądać wersję bez lektora i napisów, tak jest najwygodniej i wiesz że ci nic nie umknie. Oczywiście jeśli znasz angielski.
Co do Polsatu pojęcia nie mam, poprzednie sezony chyba tylko na fox były.

ElTabasco

Musiałeś źle przeczytać, nie pytam się o Polsat tylko o FOX.

kapiszon79

Zadziwiające jest, jak ogłupione jest pod tym względem społeczeństwo. Czekacie dniami i nocami na jakieś badziewne streamy z różnych serwisów z lektorem albo z zapóźnionymi napisami, zamiast ściągnąć sobie wersję HD z napisami. Współczuje.

R30

Zadziwiające jest, że nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie które zadałem w pierwszym poście. Nie wiesz? To nic nie pisz.

R30

@R30
Zadziwiające jest jaki z Ciebie pieprzony złodziej. I jak wiele takich śmieci w społeczeństwie. Wiesz mały szczurze dlaczego powstają takie seriale? BO LUDZIE ZA NIE PŁACĄ. Nikt nie robi ich po to by jakiś polaczek mógł cwaniakować w internecie jaki to on jest wielki kozak, bo kradnie seriale. SPOKO też czasem pobiorę film, ale żeby tak tym kozaczyć? No kur*#$ kraść i wywyższać się, bo inni muszą płacić co to za poziom.

ocenił(a) serial na 10
GabSt

plac i ogladaj z reklamami, ja pobiore 2 dni wczesniej w hd i sobie ogladne wygodnie bez reklam o dowolnej porze za darmo, frajer ;)

ocenił(a) serial na 10
kapiszon79

Jeśli dobrze pamiętam na FOX jest wersja z napisami.

Fazi1988

Okej, dzięki.

ocenił(a) serial na 8
kapiszon79

Oglądałem wszystkie odcinki na FOX na N-ce i jak do tej pory wszystkie były z lektorem więc myśle, że teraz nie będzie inaczej. Niech nie zmylą Cię reklamy bo w nich są zawsze napisy. Pozdrawiam!

kapiszon79

harry 82 ma racje, na FOX leci z lektorem, ale zobacz czy w funkcjach dekodera nie ma opcji bez lektora a z napisami, czasami mozna tak ustawic choc nie wiem czy w N tez.

ocenił(a) serial na 6
kapiszon79

A wie ktoś o której godzinie leci w stanach 2 odcinek ?

ocenił(a) serial na 6
ch0ryy

Jakoś wieczorem, chyba koło 20.00/21.00