Wie ktoś czy 3 sezon w Polsce będzie z lektorem czy napisami? Albo czy będzie dało się przełączyć wersję mając FOX w Platformie N?
pobierz jak czlowiek z piratebaya z napisami i ogladaj a nie placisz za ogladanie z reklamami 3 dni pozniej niz ja za darmo
Najlepiej oglądać wersję bez lektora i napisów, tak jest najwygodniej i wiesz że ci nic nie umknie. Oczywiście jeśli znasz angielski.
Co do Polsatu pojęcia nie mam, poprzednie sezony chyba tylko na fox były.
Zadziwiające jest, jak ogłupione jest pod tym względem społeczeństwo. Czekacie dniami i nocami na jakieś badziewne streamy z różnych serwisów z lektorem albo z zapóźnionymi napisami, zamiast ściągnąć sobie wersję HD z napisami. Współczuje.
Zadziwiające jest, że nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie które zadałem w pierwszym poście. Nie wiesz? To nic nie pisz.
@R30
Zadziwiające jest jaki z Ciebie pieprzony złodziej. I jak wiele takich śmieci w społeczeństwie. Wiesz mały szczurze dlaczego powstają takie seriale? BO LUDZIE ZA NIE PŁACĄ. Nikt nie robi ich po to by jakiś polaczek mógł cwaniakować w internecie jaki to on jest wielki kozak, bo kradnie seriale. SPOKO też czasem pobiorę film, ale żeby tak tym kozaczyć? No kur*#$ kraść i wywyższać się, bo inni muszą płacić co to za poziom.
plac i ogladaj z reklamami, ja pobiore 2 dni wczesniej w hd i sobie ogladne wygodnie bez reklam o dowolnej porze za darmo, frajer ;)
Oglądałem wszystkie odcinki na FOX na N-ce i jak do tej pory wszystkie były z lektorem więc myśle, że teraz nie będzie inaczej. Niech nie zmylą Cię reklamy bo w nich są zawsze napisy. Pozdrawiam!
harry 82 ma racje, na FOX leci z lektorem, ale zobacz czy w funkcjach dekodera nie ma opcji bez lektora a z napisami, czasami mozna tak ustawic choc nie wiem czy w N tez.