PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

3 sezon na Tvp1 ?

ocenił(a) serial na 10

Witam. Jak za pewnie wiecie oglądam ten serial w telewizji polskiej (na Fox o beznadziejnych
porach i godzinach leci po za tym i tak go nie mam), do końca drugiego sezonu zostały 3 odcinki
(czyli 3 tygodnie). Nie wiecie czasem, albo macie jakieś poprzedzające informacje, czy Tvp1
wyemituje trzeci sezon? Super by było, bo zakochałem się w tym serialu :)

Z góry dzięki za każdą informację.

ocenił(a) serial na 7
Spinel

Jeśli nie pokażą w TV, zawsze możesz obejrzeć w internecie.

Spinel

Pewne jest, że nie puszczą 3 sezonu, zaraz po zakończeniu 2 serii. W wiosennej ramówce tvp1 raczej też się nie znajdzie, bo druga częśc 3 sezonu będzie wówczas emitowana premierowo na FOXie. Stawiam, że serial powróci do tvp z 3 sezonem na jesień 2013. Aczkolwiek są to tylko przypuszczenia, niemniej jednak bardzo realne :)

ocenił(a) serial na 8
radek0000005

A takie moje pytanie czy serial chodzi mi o premierowe odcinki z jakim opóźnieniem ląduje w telewizji FOX Polska w stosunku do odcinków w USA ?

marcin_losiek

W przypadku 3 sezonu opóźnienie wynosi 2 dni (dla obu części sezonu). Dziewiąty odcinek 3 serii zostanie wyemitowany na Foxie, 12 lutego, godz 22.00.

ocenił(a) serial na 8
radek0000005

Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

Spinel

My też oglądalismy cierpliwie odcinek po odcinku na TVP1, ale kilka nam umknęło. "Dooglądaliśmy" więc braki w necie, jednak po odcinku z tej soboty stwierdziliśmy, że nie wytrzymamy dłużej - no i nocka zarwana :-) Ale opłacało się!