Polecam , można obejrzeć na stronie FOX - przedpremierowy odcinek kosztuje 1 EURO.
niemożliwe , wałek jakiś .... Odcinek przedpremierowy dostępny 3 miesiące przed premierą ? Podaj linka to uwierzę
A coś Ty taki zdziwiony? Ja już od poniedziałku mogę się zachwycać odcinkiem "The suicide King". Bimberek Hershela tak zasmakował niejakiemu Glenowi M., że po ostatniej imprezie w wiezieniu, dał mi dostęp do wszelkich materiałów związanych z serią. Ma się te koneksje :D
Tomb, nie rozśmieszaj mnie. My już z Rickiem, Philipkiem i Carlem oglądamy 4 sezon.
Co z tego, że oglądacie czwarty sezon, skoro ja już mam wydania DVD/Blue Ray uwzględniające 4000 odcinków, co daje nam bagatela 25 sezonów :P W międzyczasie się tam jeszcze Darabont zakręcił, nie wspominając o reszcie tych skner z AMC.
Tak a ja właśnie piszę scenariusz do 5 sezonu.
SPOILER!
Carl po ucieczce z więźienia pod koniec 3 seoznu zabiera ze sobą Beth i tworzą własną grupę i ch losy będą głównym wątkiem w 5 seoznie.
Ta i z Carla w przyszłości wyrośnie gubernator ver. 2, a pierwszym "kanałem" do jego telewizorka będzie głowa Beth..
Dla głodnych Walking Dead polecam grę The Walking Dead, jest 5 epizodów, zdecydowanie lepsza fabuła niż w filmie;)
Skończyłem 4 epizod i jestem w szoku...
SPOILER!
Lee zostanie pod koniec ostatnniego odcinka 4 epizodu ugryziony w nadgarstek przez zombie.
Gra jest chu jowa i liniowa, gracz nie ma żadnego wpływu na rozwój fabuły, w kluczowych dla niej momentach, w dodatku takich gdzie nic groźnego się nie dzieje i sytuacja jest niemożliwa do wymknięcia się spod kontroli. Przykład: nie można wyjechać z dyni w ryj tej rudej suce która macha bronią po napadzie bandytów na motel jak zombi wkręcił się w koło i wysiadają na chwile z kampera. Ja wziąłbym ją za samą karę za głupie ględzenie na kopy, zgwałcił i wrzucił do środka spowrotem dzięki czemu nikt by nie zginął, ale oczywiście w grze nie można nic zrobić ani wybrąć nawet dialogu w stylu "zamknij ryj szmato", można tylko stać i patrzeć jak psychopatka strzela do własnych kolegów..
No, no właśnie przez te 2 miechy chcę się w końcu wziąć za te gry, o ile mi odpalą na kompie.
Nie wiem bo nie gram gry z polskim lektorem, dla mnie jest to...destrukcja gry. Ale każdy lubi to co lubi:) ciekawe czy epizod 6 bedzie, bo jak dla mnie ta gra jest po prostu numerem 1 wśród przygodówek/click and point pod względem klimatu i fabuły
Jakie pogłoski? Oj MrArther widać, że nie na czasie z informacjami :) Telltale oficjalnie potwierdziło kilko tygodniu temu, iż już rozpoczęły się prace nad nowym sezonem gry. Ponoć jest już wstępny pomysł na fabułę, rzucono kilkoma możliwymi lokacjami jakie mogą znaleźć się w grze oraz rozmyśla się nad możliwymi nowymi postaciami. Tytuł ma pojawić się, tak jak poprzednik, pod koniec kwietnia, ale wszelkie szczegóły będzie nam dane usłyszeć już na przełomie lutego/marca kiedy to będą miały miejsce jakieś targi gier.
Raczej posiadam szczątkowe informacje ze względu na brak czasu w obecnej chwili i braku chęci do czego kolwiek ;]
No niezły koleś jesteś. Twierdzisz, że oryginalna wersja lepsza, bo polska jest z lektorem, lol. Nawet nie widziałeś tłumaczenia w akcji, które swoją drogą jest kinowe, a oceniasz.
jak podróbka może być oryginalna? To chyba logiczne, że nie:) To wie nawet pierwszoklasista. Kinowe, nie kinowe to nie istotne. Oryginał pozostaje oryginałem i będę oceniał jakiegoś chłamu.
Jaka podróbka? Mówię o oryginalnej, angielskiej wersji językowej. Mówię o tym, że oceniasz fanowskie spolszczenie (które tłumaczy tylko i wyłączenie tekst, nie ma żadnego lektor) nie grając w nie.
A ja mówiłem o marnym polskim dubbingu, napisy ok:) wiadome:) spoko, bez nerwów:)
Tutaj masz promocję za 30 zł. Niby na originie, ale na maila przesyłają normalne klucz Steam. :D http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.250845800/sac.true
No właśnie, już tutaj ludzie mi pisali że gra mi powinna odpalić nawet jeżeli nie do końca mój staruszek spełnia wymagania, więc zobaczymy.
Moje parametry komputera : 1,4 gz procesor, 1 gb ram, karta 512 ram gra działa na najwyższych ustawieniach:) Polecam grę, jest znakomita - gra jest zrobiona w ten sposób, że to ty ustalasz scenariusz wydarzenia, dobry horror w stylu click and point, zrobiony na wzór filmu.
Czy ta gra wyszła na PS3? Wiem, że w USA i Kanadzie tak, ktoś wie co z Europą?
Może gdzieś w Europie tak, ale u nas gra nie ma wydawcy. Jedyny sposób jaki znam, to kupno na Origin albo Steam i chodzi niestety o wersję PC.