PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Polecam , można obejrzeć na stronie FOX - przedpremierowy odcinek kosztuje 1 EURO.

ocenił(a) serial na 8
mike222

niemożliwe , wałek jakiś .... Odcinek przedpremierowy dostępny 3 miesiące przed premierą ? Podaj linka to uwierzę

mike222

Jeszcze płatny? - pewnie jakiś fake.

MrArther

Mogę podać nr konta, na które proszę wpłacać ojro :>

ocenił(a) serial na 4
MrArther

A coś Ty taki zdziwiony? Ja już od poniedziałku mogę się zachwycać odcinkiem "The suicide King". Bimberek Hershela tak zasmakował niejakiemu Glenowi M., że po ostatniej imprezie w wiezieniu, dał mi dostęp do wszelkich materiałów związanych z serią. Ma się te koneksje :D

tomb2525

Drugi Tortuga...

ocenił(a) serial na 4
MrArther

Ojjj, no co! Po prostu nie mogłem się powstrzymać :D

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Tomb, nie rozśmieszaj mnie. My już z Rickiem, Philipkiem i Carlem oglądamy 4 sezon.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Co z tego, że oglądacie czwarty sezon, skoro ja już mam wydania DVD/Blue Ray uwzględniające 4000 odcinków, co daje nam bagatela 25 sezonów :P W międzyczasie się tam jeszcze Darabont zakręcił, nie wspominając o reszcie tych skner z AMC.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

My jak zwykle zapóźnieni :(

Tortuga033

Tak a ja właśnie piszę scenariusz do 5 sezonu.
SPOILER!

Carl po ucieczce z więźienia pod koniec 3 seoznu zabiera ze sobą Beth i tworzą własną grupę i ch losy będą głównym wątkiem w 5 seoznie.

ocenił(a) serial na 6
MrArther

I powstanie Walking Dead Junior Edition

Tortuga033

A może Dead School Musical?

Jezioro Martwych?

ocenił(a) serial na 6
emo_waitress

Woodbury Hills 9210

Tortuga033

Ta i z Carla w przyszłości wyrośnie gubernator ver. 2, a pierwszym "kanałem" do jego telewizorka będzie głowa Beth..

ocenił(a) serial na 6
MrArther

Może będzie lepszym Gubciem niż Philip.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Dla głodnych Walking Dead polecam grę The Walking Dead, jest 5 epizodów, zdecydowanie lepsza fabuła niż w filmie;)

mike222

Skończyłem 4 epizod i jestem w szoku...
SPOILER!

Lee zostanie pod koniec ostatnniego odcinka 4 epizodu ugryziony w nadgarstek przez zombie.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Jak mogłeś!!! jestem przy drugim epizodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
mike222

Przecież napisał Spoiler :P Btw. 5 sezon jest boski :)

ocenił(a) serial na 10
ch0ryy

Gra jest chu jowa i liniowa, gracz nie ma żadnego wpływu na rozwój fabuły, w kluczowych dla niej momentach, w dodatku takich gdzie nic groźnego się nie dzieje i sytuacja jest niemożliwa do wymknięcia się spod kontroli. Przykład: nie można wyjechać z dyni w ryj tej rudej suce która macha bronią po napadzie bandytów na motel jak zombi wkręcił się w koło i wysiadają na chwile z kampera. Ja wziąłbym ją za samą karę za głupie ględzenie na kopy, zgwałcił i wrzucił do środka spowrotem dzięki czemu nikt by nie zginął, ale oczywiście w grze nie można nic zrobić ani wybrąć nawet dialogu w stylu "zamknij ryj szmato", można tylko stać i patrzeć jak psychopatka strzela do własnych kolegów..

ocenił(a) serial na 6
mike222

No, no właśnie przez te 2 miechy chcę się w końcu wziąć za te gry, o ile mi odpalą na kompie.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Nie sugeruj się wymaganiami, mi działa na starym kompie gra jest wyśmienita:)

mike222

mozecie podac jakis namiar na te gry o ktorych piszecie? z gory dzieki!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mike222

Wole wersje po polsku.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

nie warto, angielska oryginalna lepsza.

mike222

Mi bardzo przypadła gra z tłumaczeniem, chłopaki elegancko postarali sie.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Nie wiem bo nie gram gry z polskim lektorem, dla mnie jest to...destrukcja gry. Ale każdy lubi to co lubi:) ciekawe czy epizod 6 bedzie, bo jak dla mnie ta gra jest po prostu numerem 1 wśród przygodówek/click and point pod względem klimatu i fabuły

mike222

5 epizod jest ostatnim epizodem 1 sezonu.
Są pogłoski, że będzie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 4
MrArther

Jakie pogłoski? Oj MrArther widać, że nie na czasie z informacjami :) Telltale oficjalnie potwierdziło kilko tygodniu temu, iż już rozpoczęły się prace nad nowym sezonem gry. Ponoć jest już wstępny pomysł na fabułę, rzucono kilkoma możliwymi lokacjami jakie mogą znaleźć się w grze oraz rozmyśla się nad możliwymi nowymi postaciami. Tytuł ma pojawić się, tak jak poprzednik, pod koniec kwietnia, ale wszelkie szczegóły będzie nam dane usłyszeć już na przełomie lutego/marca kiedy to będą miały miejsce jakieś targi gier.

tomb2525

Raczej posiadam szczątkowe informacje ze względu na brak czasu w obecnej chwili i braku chęci do czego kolwiek ;]

ocenił(a) serial na 6
mike222

Są napisy ,a nie lektor. Chłopaki mocno się starają i wychodzi im to .

ocenił(a) serial na 5
mike222

No niezły koleś jesteś. Twierdzisz, że oryginalna wersja lepsza, bo polska jest z lektorem, lol. Nawet nie widziałeś tłumaczenia w akcji, które swoją drogą jest kinowe, a oceniasz.

ocenił(a) serial na 5
xKoweKx

jak podróbka może być oryginalna? To chyba logiczne, że nie:) To wie nawet pierwszoklasista. Kinowe, nie kinowe to nie istotne. Oryginał pozostaje oryginałem i będę oceniał jakiegoś chłamu.

ocenił(a) serial na 5
mike222

Jaka podróbka? Mówię o oryginalnej, angielskiej wersji językowej. Mówię o tym, że oceniasz fanowskie spolszczenie (które tłumaczy tylko i wyłączenie tekst, nie ma żadnego lektor) nie grając w nie.

ocenił(a) serial na 5
xKoweKx

A ja mówiłem o marnym polskim dubbingu, napisy ok:) wiadome:) spoko, bez nerwów:)

ocenił(a) serial na 5
majkkeel

Tutaj masz promocję za 30 zł. Niby na originie, ale na maila przesyłają normalne klucz Steam. :D http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.250845800/sac.true

ocenił(a) serial na 6
mike222

No właśnie, już tutaj ludzie mi pisali że gra mi powinna odpalić nawet jeżeli nie do końca mój staruszek spełnia wymagania, więc zobaczymy.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Moje parametry komputera : 1,4 gz procesor, 1 gb ram, karta 512 ram gra działa na najwyższych ustawieniach:) Polecam grę, jest znakomita - gra jest zrobiona w ten sposób, że to ty ustalasz scenariusz wydarzenia, dobry horror w stylu click and point, zrobiony na wzór filmu.

ocenił(a) serial na 7
mike222

Czy ta gra wyszła na PS3? Wiem, że w USA i Kanadzie tak, ktoś wie co z Europą?

ocenił(a) serial na 5
bob_Lazar

Może gdzieś w Europie tak, ale u nas gra nie ma wydawcy. Jedyny sposób jaki znam, to kupno na Origin albo Steam i chodzi niestety o wersję PC.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Moda na Żywe Trupy