PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

4 sezon

ocenił(a) serial na 7

jestem już na końcówce sezonu 2 (z tvp), ciekawi mnie czy bedzie 4 sezon. prosze juz bez
odsylania do innych stron, prosta odpowiedz - tak, nie.

i jeszcze jedno, ile odcinkow ma 3 sezon? :)

ocenił(a) serial na 6
NexaT

NIE KUR WA, NIE BĘDZIE 4 SEZONU

Tortuga033

Tortuga, odpuść dziewczynie :-) Nie każdy jest tak zaangażowany ;-)

ocenił(a) serial na 7
kingi1

Jestem chłopakiem, avatar nie mówi wszystkiego. ;) Mam zepsuty komputer, więc w szkole mam ograniczony czas, więc nie mam czasu na przeglądanie tematów. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Jeśli masz zamiar bluzgać to może po prostu lepiej zignorować wiadomość i nie odpisywać wcale niż dorzucać bluźnierstwa tylko po to by odpisać cokolwiek?

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Z tego co wiem to zaplanowane jest 8 sezonów. Ale jak kasy nie będzie to i odcinków nie będzie....

ocenił(a) serial na 7
NexaT

Naprawdę tak trudno przejrzeć kilka tematów? Czytanie nie boli. Ta kwestia była poruszana już dziesiątki razy.
No ale cóż, mam dzisiaj dobry humor, więc odpowiem. TAK BĘDZIE 4 SEZON, ZAŚ 3 SEZON MA 16 ODCINKÓW.

ocenił(a) serial na 4
anita23_fw

No po prostu nie mogę. Niecałe trzy godziny temu odpowiedziałem na identyczne wręcz pytanie, które znajduje się 7 miejsc poniżej. Ręce opadają.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Widocznie po świętach niektórzy tak się rozleniwili, że nie mają nawet sił na przeglądanie tematów. Przecież lepiej założyć nowy. Po co zawracać sobie głowe zbędnym czytaniem.

ocenił(a) serial na 7
NexaT

Tak ciężko Wam odpisać jedno zdanie? Wiem, że się to powtarza ale co z tego - świata nie zmienicie.
TAK,
3sezon ma 8odcinków.

ocenił(a) serial na 4
personboss

Upominasz innych, a Sam wprowadzasz błąd informacyjny. Trzeci sezon ma 16 odcinków, tylko podzielono go na dwa półsezony.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

a ile odcinków do tej pory widziałeś? 8 czy 16?

ocenił(a) serial na 4
personboss

Osiem, ale to nie zmienia postaci rzeczy, iż wprowadzasz ludzi w błąd. Cytując Ciebie: "3sezon ma 8odcinków". Tym stwierdzeniem dajesz jasno do zrozumienia iż sezon trzeci ma osiem, i tylko osiem odcinków, sygnalizując przy tym, że nachodzący półsezon będzie czwartym. Zawarłeś klarowny kontekst, którego założenia są błędne. Gdybyś podał, iż obecnie wyemitowano półsezon o zawartości epizodycznej w ilości ośmiu odcinków, to nie miałbym podstaw, aby się czepiać. Jest jednak inaczej. Nie lubię robić takich zagrywek, jednakże denerwuje mnie kiedy ktoś upomina innych, gdy sam robi błędy.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Na chwilę którą zadano pytanie jest 8 odcinków, widać osoba jest na etapie oglądania zaległych odcinków, obejrzy 8odcinków trzeciego sezonu i założy temat skąd może pobrać kolejne 8 odcinków bo Tomb napisał że jest 16- powstanie wtedy kolejny temat i kolejna dyskusja. To jest jak na drodze, musisz przewidywać zachowania innych...bo łatwo odczytać że ta osoba właśnie skończyła oglądać 2sezon i zaraz będzie oglądała 3.

ocenił(a) serial na 4
personboss

Jeżeli, ktoś po obejrzeniu ósmego odcinka,w którym jasno zasygnalizowane jest, iż jest to ostatni odcinek półsezonu (lektor mówi "midseason finalle") zapyta się skąd pobrać następny to uznam go za półgłówka. To raz. Dwa, na filmwebie zaznaczone jest kiedy dokładnie odbędzie się premiera epizodu 9. Nawet w kokpicie użytkownika, w miejscu "oglądane seriale" znajduje się taka notka, którą specjalnie wytłuszczono.

PS. autor nie pytał się ile jest odcinków na chwilę obecną, ale ile jest odcinków łącznie, co i tak nie zmienia faktu, że podałeś błędną informacje. To tak jakby w wiadomościach powiedzieli iż rozbił się samolot, a w materiałach pokazywali wykolejony pociąg.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

oooohohohoo i czemu robisz ze mnie idiotę takimi porównaniami?? Nadrabiając serial dąży do oglądania zaległości - puki co ma zaległość 8 odcinków i choćby chciał to i tak więcej nie obejrzy...to tak jak jakby ktoś się ciebie pytał jak daleko dojedzie tą drogą - powiesz mu że 16km bo tyle jest w planie; ruszy w dal i okaże się że po 8km jest remont i będzie stał w korku więc na co mu wiedza o 16km?

ocenił(a) serial na 4
personboss

Czy ja robię z Ciebie idiotę? Bez nadinterpretacji. Poza tym zbaczamy z głównego toku dyskusji, czyli wysnutej przez Ciebie błędnej informacji, którą chcesz za wszelką cenę obronić. Jak to się mówi "ktoś miał dobre intencje, ale źle zęby składał". Podałeś iż TRZECI SEZON ma OSIEM ODCINKÓW co teraz dla osoby nie wdrożonej w harmonogram serialu może oznaczać iż serial zawiera osiem, i tylko osiem odcinków, o czym już pisałem, przez co później pomyśli sobie, że emisja się zakończyła i będzie czekać do 14 października bieżącego roku na sezon następny, a tutaj suprise, od 10 lutego leciała druga połowa sezonu trzeciego. Wprowadzasz ludzi w błąd, czy tego chcesz czy nie. Czy ja pytając się od ilość odcinków drugiego sezonu AHS zapytuję o pierwszą połowę sezonu, czy całość? Pytam się o całość i o to samo chodziło zapewne autorowi.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Idac Twoim tokiem można równie dobrze powiedzieć że obejrzy 8 i założy nowy temat gdzie jest pozostałe 8 odcinków bo ktoś mu napisał, że jest 16. Jeśli ogląda teraz serial to chce obejrzeć dostępne odcinki

ocenił(a) serial na 4
personboss

To się pisze, że sezon ma 16 odcinków, ale do tej pory wyemitowano 8 odcinków i zrobiono 3 miesięczną przerwę.

ocenił(a) serial na 4
personboss

Odsyłam kilka postów wyżej. Ehh, ręce opadają.

ocenił(a) serial na 10
personboss

Dokładnie. Nie każdy przegląda sobie wcześniejsze wątki z różnych powodów. Chciałby uzyskać szybką odpowiedź, ale nie. Trzeba pierw polamentować jaki on głupi, leniwy, że niedawno ktoś się pytał o to samo... Korona jaśnie wielkim filmwebowym znawcom z głowy spadnie, jeśli nie ponarzekają. Są tacy, co nie czytają komentarzy pod filmami i nie są zwyczajnie zorientowani, bo nie jest im to potrzebne. Pytanie - odpowiedź. Proste.

ocenił(a) serial na 6
Luis Garcia

Po to jest właśnie wyszukiwarka przy dyskusji ;] Ale śmierdzące lenie zawsze znajdą usprawiedliwienie na swoje lenistwo...

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Tutaj śmierdzi tylko jedna rzecz - twoja głupota. Jesteś wróżką, że każdego, kto zapyta się o coś, co już było, określasz mianem lenia? Nie przyszło na myśl, że ktoś zwyczajnie nie ma czasu na bawienie się w jakieś wyszukiwanie, tylko po prostu chce znać odpowiedź na swoje pytanie?

ocenił(a) serial na 4
Luis Garcia

Kolejny argument z czasem. Wyobraź sobie, że statystycznie na odpowiedź czeka się od 30 min do nawet kilku godzin, patrząc przez pryzmat zamieszczanych tutaj topików i aktywności co poniektórych. Sporo nieprawdaż? A wyszukanie to raptem 5 min roboty, przy czym nie zaśmieca się forum zbędnymi tematami, a poza tym oszczędza się użytkownikom tego forum zbędnej irytacji.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Daj spokój, zaraz Ci napiszę że "jesteś gupi".

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

I jak zwykle szanowna Tortuga MUSI za wszelką cenę dorzucić swoje 3grosze. A skąd Tomb dysponujesz takimi informacjami?? Prowadzisz jakieś statystyki?? Jak duża jest Twoja grupa badanych, jakiego estymatora użyłeś i jaki punkt odchylenia obrałeś? A może ktoś nie siedzi specjalnie na forum i odświeża co minutę żeby poznać odpowiedź - wchodzi do domu, zadaje pytanie i ucieka coś robić - wieczorem wraca i sprawdza odpowiedzi. Nawet widać że NexaT się nie udziela w dyskusji bo za pewne ma ważniejsze rzeczy do robienia niż przesiadywanie na forum

ocenił(a) serial na 4
personboss

Czepianie się dla czepiania. Powiedz mi, jak to jest iść w myśl zasady "moja mojsza jest mojsza niż twojsza"? Na forum filmweb przebywam już od roku. W czasie największej aktywności użytkowników na forum ilość pojawiających się tematów dziennie, wahała się od 20 do max 30. Odpowiedź udzielana na każde z nich pojawiała się minimalnie po czasie trzydziestu minut. Kiedy ta aktywność jest mniejsza, to i odpowiedzi są później co ewidentnie widać teraz, patrząc nawet po tym temacie. Tortuga sama odpowiedziała dobre 40 minut po zamieszczeniu pierwszego wpisu. Czysta kalkulacja.

ocenił(a) serial na 7
personboss

Wiesz, nie chcę mi się wierzyć, że ktoś nie znajdzie 10 min aby przeszukać tematy. Tym bardziej, że wystarczy przejrzeć tylko tytuły. Po co to robić, skoro można założyć setny temat o tym samym i zaśmiecać forum. Naprawdę nie zbyt fajnie czyta się forum, kiedy co trzeci temat jest o tym samym.

ocenił(a) serial na 6
personboss

To straszne , łączę z Tobą w "bulu".
Faceplam.. Ty widzisz co piszesz? wpisanie w wyszukiwarkę na forum hasła "4 sezon" i dowiedzenie się co i jak zajmuje dosłownie mniej niż 5 min (WOW!) A Ty idziesz w zaparte że lepiej jest założyć "pierdylionowy" temat o tym samym i co za tym idzie właśnie odświeżać co chwilę stronę i czekać nie wiadomo ile na odpowiedź, kiedy za ten czas jegomość by już zdążył z 10 razy uzyskać odpowiedź na zadane pytanie z okienka "Szukaj". Gdzie tu logika, ja się pytam?

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Facepalm...lol...wtf...nie myl pojęć, w tej dyskusji chodzi tylko i wyłącznie o to że jak już ktoś założy ten nieszczęsny temat to musisz odpisać rzucając obelgi niż po prostu to zignorować i dać spokój, nikt nie odpisze i temat umrze śmiercią naturalną...ale musisz dorzucić swoje 3grosze, zbulgać, wyzwać, tylko po to żeby był kolejny post

ocenił(a) serial na 4
personboss

Problem w tym, że te tematy nie umierają. Ktoś założył topik raz, nie dostał odpowiedzi, zobaczył, iż spadł on na dno listy i zakłada go ponownie. Ile było takich przypadków? Były osoby, które pięć razy potrafiły rozpocząć dyskusję o Shane'ie, mimo tego, że pięć minut wcześniej uczyniły to samo. Już nie wspomnę samej Lori.

ocenił(a) serial na 6
personboss

Już dawno dałam sobie siana, ale jak zobaczyłam że ktoś znów założył temat który DOSŁOWNIE przewinął się kilka godzin temu to mi zwyczajnie puściły nerwy. Więc skończ już te wąty do mnie.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Tak jak napisałam, lepiej założyć setny temat o tym samym, bo tak jest po prostu łatwiej. No ale cóż, trzeba sie do tego przyzwyczaić. Po co się męczyć i czytać pozostałe tematy.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Pierdylion moje słowo!

ocenił(a) serial na 6
Badly

Dlatego dałam cudzysłów ;D

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Oho :D Bardzo ładnie. Podoba mnie się :D

ocenił(a) serial na 6
Luis Garcia

Raczej twoja, bo tak jak napisał Tomb wpisanie w wyszukiwarkę frazy "4 sezon" zajmuje kilka razy mniej czasu niż, zakładanie nowego tematu i czekanie jak ktoś odpiszę, więc twój "argument" jest o dupę roztłuc.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Jak to się ładnie mówi, myśl w zasadę "łysy rozbił warkocz o kant kuli". No ale co zrobić, tak już jest.

ocenił(a) serial na 4
Luis Garcia

Korona jaśnie wielkim filmwebowym znawcom z głowy spadnie, jeśli sobie sami nie poszukają.

NexaT

Hej, Wiecie już może czy 3 sezon pokaże tvp?

ocenił(a) serial na 4
boricas

Niestety, ale w najbliższym czasie TVP nie planuje emisji trzeciego sezonu. Podejrzewam, że na polską "premierę" na tej stacji przyjdzie nam czekać, aż do października. Chyba faktycznie TVP nie miało kasy by wykupić pełne prawa do emisji tytułu.