PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177890
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

4 sezon

ocenił(a) serial na 10

Jaki będzie i dokładnie oczym?

ocenił(a) serial na 4
chomik51495

Chyba cię prądem w szkole pieszczą. Jeszcze 3 się nie skończył, a ten chce jakieś info o 4!

ocenił(a) serial na 4
chomik51495

Kontynuowanie wątków więziennych. Na razie tylko tyle wiadomo.

użytkownik usunięty
chomik51495

Rick i spółka dotrą do opuszczonej firmy produkującej niegdyś strzelby Remington 870. Bohaterowie będą starać się wznowić produkcję.

ocenił(a) serial na 4

Dzięki czemu rozpoczną inwazję w zombie apokalipsie.

ocenił(a) serial na 8
chomik51495

Ryszard zostanie alkoholikiem, Mieczysław będzie mordował wiewiórki a Andrzej obali ostatnia butelkę chłodniej jak lód Finlandii. Więcej wam nie powiem przekonacie się sami w kolejnym odcinku The Walking Love !!!

MatiasPL96

mnie sie wydaje ze pod koniec 3 sezonu opuszczą więzienie bo by nudno było ;) podobno też niby mają przejąć te miasteczko gubernatora

ocenił(a) serial na 6
jareeecki

Przecież już Tomb wyżej napisał - w 4 sezonie będzie kontynuacja wątku z więzieniem.

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

Czytałem komiks i nie przejmą miasteczka gubernatora. Opuszczą więzienie i udadzą sie do Waszyngtonu. Tyle komiks. Jak bedzie w serialu to niewiadomo, ale za bardzo nie powinno odbiegać. Przynajmniej mam taka nadzieje.

ocenił(a) serial na 4
protektormistrz

A kto tutaj mówił o przejęciu miasteczka Gubernatora? Zresztą nic takiego nawet się w komiksie nie pojawiło. Poza tym okres więzienny to jeden z najbardziej rozbudowanych czasów w całym uniwersum więc niemożliwym jest aby zmieszczono to w jednym tylko sezonie. Zresztą co ja się tam będę produkować. Wystarczy spojrzeć na opis ostatniego odcinka. Dobitnie widać iż to nie koniec Woodbury i Gubernatora.

tomb2525

Widzę, że czytałeś komiks. Wydaje mi się, że może być różnie z tym co było w komiksie a co w serialu. Bo jak już przyjdzie gubernator do więzienia to niedługo później znów wrócili i zrobiła się jatka.

ocenił(a) serial na 4
sarnaziom

Twórcy zabierając się za ekranizację komiksu dość ściśle się go trzymają, jednakże robią sobie w międzyczasie swoisty miszmasz w kolejności wydarzeń. W trzecim sezonie porzucili dość spory okres czasu polegający na samej asymilacji grupy do zaistniałych warunków, a to wszystko na rzecz wprowadzenia Gubernatora. Skoro więzienie przeciągnie się na sezon kolejny, to ja w pełni rozumiem zagranie szybszego pokazania Blake'a ponieważ później będą mogli sobie zrobić krótką przerwę od tego wątku, co nie oznacza, że zejdzie on na dalszy plan. Sam odstęp między poszczególnymi najazdami był dość spory. O ile mnie pamięć nie myli czas ten obejmował kilka miesięcy. W tym okresie będziemy mieli pokazane kolejne problemy natury psychologicznej, czyli coś co zostało zepchnięte całkowicie na drugi plan, wraz z "reperowaniem" zastępów Gubernatora po pierwszej walce.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

A możesz ze swojej dobroci podać link do opisów następnych odcinków? Byłbym bardzo wdzięczny :]

chomik51495

To zależy od scenarzystów :D mimo tego iż wątki poboczne trochę się różnią od komiksu (który był inspiracją dla serialu) to wątki główne są takie jak w komiksie. Więc może będzie tak dalej jak w komiksie... Ale tego chyba pisał nie będę bo to byłby spojler.

ocenił(a) serial na 10
chomik51495

IN DE NEKST SIZON, OF DE ŁOKIN DET:
w lesie koło więzienia ekipa naszych bohaterów odnajdzie pogrążoną w szoku Hankę Mostowiak, która jednak przeżyła uderzenie w kartony a obok niej znalazł się Rysio który cierpliwie, po raz miliardowy pyta ją czy umyła swoje rączki