PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zaczynam oglądać 5 odcinek mija 5 minut i... standardowa akcja w serialu czyli: Jedziemy sobie prostą, pustą drogą i nagle niewiadomo skąd pod koła wbija się rozwalony samochód! BOOOM dachowanie. No ludzie i to jeszcze AUTOBUSEM.

ocenił(a) serial na 10
Shadow_4

"Oglądnij" odcinek do końca "bez przewijania" to zdasz sobie sprawę z głupoty własnych słów ;)

ocenił(a) serial na 7
Shadow_4

ogarnij sie czlowieku i ogladnij do konca odcinek

heavyduty

Koleś gapił się na truposzy i wjechał we wrak . Co ma do tego jakieś szkło? Podsumowując -debilna scena.

Shadow_4

Zgadzam się ,idiotyczna scena. Einshaw oświeć mnie proszę co masz na myśli?

anmiler

To że Eugene wsypał pokruszone szkło do przewodu paliwowego, co spowodowało, że autobus się zepsuł (aczkolwiek w zamyśle Eugene'a miał się rozklekotać zaraz po uruchomieniu silnika). Abraham zwyczajnie stracił panowanie nad kierownicą.

ocenił(a) serial na 8
anmiler

Obejrzałem do końca i oczywiście nie miałem racji, scena jest po prostu tak skonstruowana żeby to wyglądało na wypadek, a tak naprawdę to wina szkła które Eugene wsypał do baku. Nadal nie rozumiem po co ta scena jest tak zrobiona, lepiej by to wyszło gdyby wybuch był na prostej drodze, no ale cóż.

ocenił(a) serial na 10
Shadow_4

Na przyszłość:

1. "Oglądnij" odcinek
2. Nie przewijaj! :)
3. ZROZUM to co zobaczyłeś na ekranie
4. Dopiero zakładaj wątekeu na fw.

Pozdrawiam, Prezydent Pieseu.

Einshaew

Jescze raz pytam co ma szkło do tego ze rudy wjechał we wrak?

"To że Eugene wsypał pokruszone szkło do przewodu paliwowego, co spowodowało, że autobus się zepsuł (aczkolwiek w zamyśle Eugene'a miał się rozklekotać zaraz po uruchomieniu silnika). Abraham zwyczajnie stracił panowanie nad kierownicą."

ocenił(a) serial na 10
anmiler

Widzę, że punkt 3 przerasta twoje możliwości - w taki wypadku nie komentuj na fw ;)

Einshaew

Najlepsze jest to, że on zacytował moje wyjaśnienie - nie mam pojęcia po co, skoro nadal nie rozumie.

ocenił(a) serial na 10
Evangarden

No co zrobisz? NIC NIE ZROBISZ :)