Nie potrafie znaleźć jakiejś dokładnej daty...
Podobno 13 października, to prawda? Będzie to lecieć w TV na FOXie po polsku?
Wytłumaczcie mi to, prosze XD
12 października premiera w USA, więc na FOXie będzie pewnie dzień później. Czyli masz rację, 13 października, oczywiście, że po polsku.
Temat zombie jakoś nigdy mnie nie pasjonował, więc i słysząc o tym serialu, z góry nie dałem mu szansy, aby chociaż odcinek obejrzeć.
Kilka dni temu coś mnie jednak tchnęło i skończyło się na tym, że w ciągu czterech dni obejrzałem dotychczasowe 4 sezony! - co jak łatwo obliczyć wychodzi trochę godzin dziennie :-)
Tak za połową serial staje się nużący, ale i tak czekam bardzo na ten 5 sezon, aby coś się w końcu wyjaśniło ;-)
Też jakoś nigdy nie fascynowały mnie zombiaki, ale chciałam zacząć jakiś nowy serial na koniec wakacji i pozostało na TWD. Niestety Twojego rekordu nie pobiłam, 1 sezon na dzień, hahahahaha, gratulacje :D Ale kończę 3 sezon i nie wydaje mi się być nużący :) Kwestia gustu. Może w poprzednich sezonach było więcej zombiaków i walk? Nie lubiłam tego, tzn. moi wspolokatorzy tego nie lubili... Za bardzo krzyczałam ;__;
Dzięki za gratulacje, ale to nie ma czego dziękować ;D Po 13 odcinków dziennie to było co oglądać!! :-)))
Jak kończysz dopiero trzeci sezon, to nie będę Ci zdradzał dlaczego uznałem, że stał się dla mnie trochę nużący.
No może powiem jedynie tyle, że to, że bohaterowie się porozdzielali na małe grupki - często dwuosobowe - sprawiło, że wydawało mi się to mniej ciekawe, niż jak wszyscy byli razem - wspólnie pokonywali kolejne problemy etc. To oczywiście także miało swój urok, bo pozwalało bliżej poznawać relacje między sobą, ale wolałem jednak jak trzymali się razem :)
A co do zombiaków, to momentami czułem lekki przesyt rozwalania mózgów i już czekałem kiedy zaczną mi się śnić ;)
Pozdrawiam