PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

co jest z kolejnym odcinkiem, przerwe sob ie zrobili? Odpalam wlasnie jak co tydzien o tej porze kanał FOX a tam leci Wirus zamiast TWD

ocenił(a) serial na 9
killafornia

A tak zrobili Tobie psikusa :-) a tak poważnie to musisz poczekać do lutego.

ocenił(a) serial na 6
killafornia

standardowa przerwa swiateczna, wiekszosc seriali jest przerywana. Zreszta w PL tez tak jest :)

killafornia

ale ten serial jest tak nudny że nie powinni robić żadnej przerwy

killafornia

Spokojnie kallafiorze, zawsze możesz sobie obejrzeć "pierwszą miłość" :)

RandyMarsh_SP

no nie powiesz mi że ten sezon jest pełen zwrotów akcji ja mam wrażenie że oni nam sprzedają przez cały czas to samo

SeBo47

Nie powiem, bo nie oglądam tego serialu :)

Swoją wypowiedź kierowałem do znanego miłośnika "Pierwszej miłości" - killafornia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
killafornia

Haha. Lepiej uwazaj. Sprawdz czy drzwi pozamykane zanim pojdziesz w kime.

ocenił(a) serial na 9
Deathstrroke

mam dwa zamki gerdy, łatwo mu nie pójdzie :)

killafornia

Masz też,kilka innych konta na filmwebie, z których na przynajmniej dwóch podajesz się za dziewczynę ;)

ocenił(a) serial na 9
RandyMarsh_SP

Podaj mi te dwa konta.

killafornia

Już nie raz to przerabialiśmy prymitywie. W efekcie i tak się wyprzesz ,ale pamiętaj,że nr IP nie kłamie ;)

killafornia

Ja ci podam JEDNO, w którym udajesz kobietę (albo nie udajesz, bo może jesteś kobietą) - kiki_zjada_guziki.
O innych, na których zabawiasz się w niewiastę, nie wiem (na razie). Miałeś jednak kilka wcieleń, które już ci na szczęście zablokowano:
-black_bastard
-pasikonik1977
-funkadelic
Na 100 procent masz jeszcze inne konta, które niedługo gdzieś wypełzną jak robale.
I daruj sobie żałosne próby zaprzeczania, wszak ogólnie wiadomo, że jesteś multikontowcem.

killafornia

Wiem, że nie umiesz czytać, ale mimo to przytoczę ci coś:

Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKóW

1. Każdy Użytkownik może mieć tylko jedno Konto i nie może udostępniać Konta innym osobom ani korzystać z Kont należących do innych osób. W przypadku stwierdzenia przez Administratora naruszenia postanowień zdania poprzedniego przez Użytkownika, Administrator niezależnie od możliwości odpowiednio zablokowania Konta bądź rozwiązania umowy o świadczeniu usług droga elektroniczną będzie uprawniony do usunięcia wszelkich Treści tego Użytkownika oraz jakichkolwiek efektów jego działalności w Serwisie w tym w szczególności działalności polegającej na manipulowaniu rankingami zamieszczonymi w Serwisie, bez konieczności powiadamiania Użytkownika.

Wszystko w temacie, kikifornia, więc zanim następnym razem wyskoczysz z czymś o znajomości regulaminu, sam/sama się z nim najpierw zapoznaj.

Hehehe, uśmiałem się z tym wypieraniem się niejakiej kiki. Nawet literówki i teksty w postach są takie same. Żyj dalej w swoim urojonym i chorym świecie, Murzynku.

ocenił(a) serial na 9
adlerxx

Prawda w oczy kole, jak to się mówi :)

ocenił(a) serial na 9
RandyMarsh_SP

fajnie, ze sam sobie odpisujesz hahah, w sumie schizofrenicy tak mają :)

killafornia

Znasz to z autopsji ;)

killafornia

Coś o tym wiecie, prawda funkadelic, kiki, killafornia, pasikonik i black_bastard? :D

killafornia

Ktoś się chyba wypalił :)

killafornia

" Ja ani razu nie wszedlem w twoj temat, ktory mnie nie dotyczyl."
Proszę bardzo:
http://www.filmweb.pl/film/Jerry+Maguire-1996-664/discussion/Dla+mnie+jeden+z+ba rdziej+irytuj%C4%85cych+film%C3%B3w+wszech+czas%C3%B3w,2499138
Tak się zaczęła nasza "znajomość" - wzięła się z tego, że to ty "od zawsze" notorycznie wpierniczałeś się w nie swoje tematy, nie mając nic do powiedzenia oprócz hejtowania i obrażania.

killafornia

Nudzisz waść, kończ już i wstydu sobie oszczędź, bo się powtarzasz.

killafornia

Ponadto, notorycznie łamiesz jeszcze przynajmniej dwa punkty regulaminu, za co kilkakrotnie cię już blokowano:

Pkt 8. Zabrania się również działalności Użytkowników polegającej na:

b) zamierzonym wpływaniu na innych Użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych i/lub kontrowersyjnych i/lub nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. (tzw. „trolowanie”),

f) łamaniu ogólnie przyjętych zasad netykiety,

Więc się cwaniaczku z łaski swojej przymknij, bo już nudny się stajesz z tą swoją płaczliwością, niespełniony seksualnie troglodyto.

adlerxx

A moderatorzy to tu jacyś istnieją. Ja bym banował za takie teksty. Rozumiem kłótnia, ale on/ona przegina po całości. I żeby nie było, że taki delikutaśny jestem, to nadmienię, że jestem oficerem Wojska Polskiego i pewne rzeczy są u mnie na porządku dziennym. Kur.. i chu... latają na okrągło, ale nikt żon, ani matek nie wyzywa.

Gasza1910

To indywiduum inaczej nie umie się wypowiadać. Ja pracuję w wymiarze sprawiedliwości i również często słyszę 'łacinę', ale to co wyprawia ten osobnik to już przechodzi ludzkie pojęcie.

adlerxx

Ech... Zawsze zastanawia mnie skąd się tacy biorą i co chcą osiągnąć.

killafornia

Koleżanka z psychiatryka czy z agencji towarzyskiej dla murzynów w której pracujesz ? Bo sposób pisania i doboru słów identyczny jak twój.

Największy paradoks jest w tym,że ty jako pedzio masz same koleżanki bo nie wyobrażasz sobie innej więzi z kobieta.

"bo jestes homo, wiec wszystkim przypisujesz automatycznie swoje kompleksy." - zabawne :) jedyną osobą w tym towarzystwie, która wszystkim przypisuje homoseksualizm oraz nieudacznictwo jesteś ty, czyżby jakieś ukryte wołanie o pomoc transwestyto ?

killafornia

Znowu sobie wmawiasz,że wzorce ,które wyniosłeś z domu są typowe dla każdej rodziny ?

killafornia

Będę jednak się upierał, że doświadczenie twoje bądź panny "kiki" jak wolisz, jest w tej kwestii absolutnie nie podważalne hehe

RandyMarsh_SP

Cytuję go: "Z nas dwojga to ty jestes tym przegranym". Używa słowa DWOJGA, więc musi być babką, bo inaczej napisał(a)by DWÓCH.

adlerxx

Moim zdaniem on/ona/ono nie jest do końca pewien swojej płci - to by wyjaśniało zaburzenia emocjonalne.