co jest z kolejnym odcinkiem, przerwe sob ie zrobili? Odpalam wlasnie jak co tydzien o tej porze kanał FOX a tam leci Wirus zamiast TWD
standardowa przerwa swiateczna, wiekszosc seriali jest przerywana. Zreszta w PL tez tak jest :)
no nie powiesz mi że ten sezon jest pełen zwrotów akcji ja mam wrażenie że oni nam sprzedają przez cały czas to samo
Nie powiem, bo nie oglądam tego serialu :)
Swoją wypowiedź kierowałem do znanego miłośnika "Pierwszej miłości" - killafornia.
Masz też,kilka innych konta na filmwebie, z których na przynajmniej dwóch podajesz się za dziewczynę ;)
Już nie raz to przerabialiśmy prymitywie. W efekcie i tak się wyprzesz ,ale pamiętaj,że nr IP nie kłamie ;)
Ja ci podam JEDNO, w którym udajesz kobietę (albo nie udajesz, bo może jesteś kobietą) - kiki_zjada_guziki.
O innych, na których zabawiasz się w niewiastę, nie wiem (na razie). Miałeś jednak kilka wcieleń, które już ci na szczęście zablokowano:
-black_bastard
-pasikonik1977
-funkadelic
Na 100 procent masz jeszcze inne konta, które niedługo gdzieś wypełzną jak robale.
I daruj sobie żałosne próby zaprzeczania, wszak ogólnie wiadomo, że jesteś multikontowcem.
Wiem, że nie umiesz czytać, ale mimo to przytoczę ci coś:
Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKóW
1. Każdy Użytkownik może mieć tylko jedno Konto i nie może udostępniać Konta innym osobom ani korzystać z Kont należących do innych osób. W przypadku stwierdzenia przez Administratora naruszenia postanowień zdania poprzedniego przez Użytkownika, Administrator niezależnie od możliwości odpowiednio zablokowania Konta bądź rozwiązania umowy o świadczeniu usług droga elektroniczną będzie uprawniony do usunięcia wszelkich Treści tego Użytkownika oraz jakichkolwiek efektów jego działalności w Serwisie w tym w szczególności działalności polegającej na manipulowaniu rankingami zamieszczonymi w Serwisie, bez konieczności powiadamiania Użytkownika.
Wszystko w temacie, kikifornia, więc zanim następnym razem wyskoczysz z czymś o znajomości regulaminu, sam/sama się z nim najpierw zapoznaj.
Hehehe, uśmiałem się z tym wypieraniem się niejakiej kiki. Nawet literówki i teksty w postach są takie same. Żyj dalej w swoim urojonym i chorym świecie, Murzynku.
" Ja ani razu nie wszedlem w twoj temat, ktory mnie nie dotyczyl."
Proszę bardzo:
http://www.filmweb.pl/film/Jerry+Maguire-1996-664/discussion/Dla+mnie+jeden+z+ba rdziej+irytuj%C4%85cych+film%C3%B3w+wszech+czas%C3%B3w,2499138
Tak się zaczęła nasza "znajomość" - wzięła się z tego, że to ty "od zawsze" notorycznie wpierniczałeś się w nie swoje tematy, nie mając nic do powiedzenia oprócz hejtowania i obrażania.
Ponadto, notorycznie łamiesz jeszcze przynajmniej dwa punkty regulaminu, za co kilkakrotnie cię już blokowano:
Pkt 8. Zabrania się również działalności Użytkowników polegającej na:
b) zamierzonym wpływaniu na innych Użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych i/lub kontrowersyjnych i/lub nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. (tzw. „trolowanie”),
f) łamaniu ogólnie przyjętych zasad netykiety,
Więc się cwaniaczku z łaski swojej przymknij, bo już nudny się stajesz z tą swoją płaczliwością, niespełniony seksualnie troglodyto.
A moderatorzy to tu jacyś istnieją. Ja bym banował za takie teksty. Rozumiem kłótnia, ale on/ona przegina po całości. I żeby nie było, że taki delikutaśny jestem, to nadmienię, że jestem oficerem Wojska Polskiego i pewne rzeczy są u mnie na porządku dziennym. Kur.. i chu... latają na okrągło, ale nikt żon, ani matek nie wyzywa.
To indywiduum inaczej nie umie się wypowiadać. Ja pracuję w wymiarze sprawiedliwości i również często słyszę 'łacinę', ale to co wyprawia ten osobnik to już przechodzi ludzkie pojęcie.
Koleżanka z psychiatryka czy z agencji towarzyskiej dla murzynów w której pracujesz ? Bo sposób pisania i doboru słów identyczny jak twój.
Największy paradoks jest w tym,że ty jako pedzio masz same koleżanki bo nie wyobrażasz sobie innej więzi z kobieta.
"bo jestes homo, wiec wszystkim przypisujesz automatycznie swoje kompleksy." - zabawne :) jedyną osobą w tym towarzystwie, która wszystkim przypisuje homoseksualizm oraz nieudacznictwo jesteś ty, czyżby jakieś ukryte wołanie o pomoc transwestyto ?
Będę jednak się upierał, że doświadczenie twoje bądź panny "kiki" jak wolisz, jest w tej kwestii absolutnie nie podważalne hehe
Cytuję go: "Z nas dwojga to ty jestes tym przegranym". Używa słowa DWOJGA, więc musi być babką, bo inaczej napisał(a)by DWÓCH.