Słowa Tyreese'a nie były przekonujące.
Foch! Nie uwierzę dopóki nie zobaczę!
Czekaj Arolowy brat jeszcze oszaleją wszystkie ***
gdy poznają mój urok osobisty!
Niezwykle bystry, ogólnie WOW! i such puszysty!
i wiesz co mnie boli?
że łoker wlecze się powoli.... :)
(łi! łi! łi!)
jeeeeestem Pieseu!
(łi! łi! łi!)
co flow tu przynieseł!
(łi! łi! łi!)
Tyyyy nie jesteś Pieseu!
(łi! łi! łi!)
i nie korzystaj z mych krzeseł!
YOU CAN NOT HOLD THIS FLOŁ, SON!!! :)
Martin Łoker (o ironio!) wlecze się powoli coraz bardziej ponieważ to co on wyprawia w Dubaju wprowadza go w OBŁĘD...
I ty se uważaj Pieseu, bo gdyby Gareth był chińczyk, to byłby z ciebie kisiel! :b
Według mnie go nie zabił, ale to dużo nie zmienia. Dalej jest związany i prawdopodobnie mocno obity, nie stanowi żadnego zagrożenia
Oglądamy, Gareth go ratuje i w kolejnym odcinku rzeczywiście zabija Judith! Byłoby zdziwko, masakra i 1000x[*]
Rick by już do reszty zwariował ;< Poza tym obiecał, że go załatwi maczetą, a ja zaczynam wierzyć w takie obiecanki rewolwerowca
w sumie to całkiem w stylu walking dead.
nie pokazali do konca tego jak on zginął ani jak pozbywa się ciała a jego slowa w stosunku do Carol tylko zwiekszaja prawdopodobienstwo kłamstwa
do tego jak nagle Martin wyskoczy zza krzaków i wszystko sie spieprzy przez murzyna to zdecydowanie bedzie w stylu WD :D
Co tam Martin. Przecież to amator z wyłupiastymi oczami. Nawet Carl przy pierwszej, lepszej okazji zarąbałby go siekierą ;)
Spoiler z komiksu
Jeżeli AMC zachowała wierność względem pierwowzoru, to długo sobie już nie pożyje i nikogo już nie skrzywdzi.
Własnie czegoś takiego oczekuję teraz od serialu, tej sieczki na Hunterach. Martinowi się to należy, a nie jakieś zwykłe obicie mordy.