Znalazłem coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5J1CBbnb8jA
Wiadomo że fan-made i tak dalej, ale moim zdaniem jest bardziej stylowa niż oficjalna ;) Co
sądzicie?
Świetna! Bardzo klimatyczna i ta muzyczka...gdyby jeszcze pokazać wszystkich bohaterów w takiej komiksowej grafice i więcej akcji, czy więcej jakiś znajomych miejsc to było by bosko. Choć oficjalne intro też mi się bardzo podoba. Zwłaszcza muzyka.
PS: nie ma wszystkich postaci ponieważ ta czołówka przygotowana została w trakcie trwania pierwszego sezonu serialu.
Zgadzam się w 100% ;)
Muzyka z oryginalnej czołówki jest cudowna, za każdym razem mam ciarki, do tego (zwłaszcza w 2gim sezonie) jest tak fantastycznie wpleciona w to, co dzieje się w prologu, że zasługuje na oklaski ;)
Powycinane z komiksu. Jak dla mnie obecna jest bardziej klimatyczna, dlatego każdy odcinek oglądam wraz z nią.
Jak już napisałem, moim zdaniem bardzo klimatyczna. Gdyby była oficjalna, byłby to ukłon ze strony twórców, że serial wcale nie odcina się CAŁKOWICIE od komiksu. Do tego z odcinka na odcinek animowana czołówka zmieniałaby się wraz z postępem akcji, np. ta byłaby do odcinka 1 wszego (czołg), w następnych mielibyśmy np. sceny z autostrady, farmę czy w końcu więzienie ;)
Obecna czołówka jest także świetna, jednak nie tak hmmm... "stylowa" jak ta ;) Moim zdaniem oczywiście ;)