PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Znalazłem coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5J1CBbnb8jA

Wiadomo że fan-made i tak dalej, ale moim zdaniem jest bardziej stylowa niż oficjalna ;) Co
sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
TomKruz

Świetna! Bardzo klimatyczna i ta muzyczka...gdyby jeszcze pokazać wszystkich bohaterów w takiej komiksowej grafice i więcej akcji, czy więcej jakiś znajomych miejsc to było by bosko. Choć oficjalne intro też mi się bardzo podoba. Zwłaszcza muzyka.

Tortuga033

Świetne nawiązanie do komiksu!

Tortuga033

PS: nie ma wszystkich postaci ponieważ ta czołówka przygotowana została w trakcie trwania pierwszego sezonu serialu.

Tortuga033

Zgadzam się w 100% ;)
Muzyka z oryginalnej czołówki jest cudowna, za każdym razem mam ciarki, do tego (zwłaszcza w 2gim sezonie) jest tak fantastycznie wpleciona w to, co dzieje się w prologu, że zasługuje na oklaski ;)

TomKruz

Powycinane z komiksu. Jak dla mnie obecna jest bardziej klimatyczna, dlatego każdy odcinek oglądam wraz z nią.

ocenił(a) serial na 7
TomKruz

Całkiem fajna, ale obecna podoba mi się bardziej.

TomKruz

Jak już napisałem, moim zdaniem bardzo klimatyczna. Gdyby była oficjalna, byłby to ukłon ze strony twórców, że serial wcale nie odcina się CAŁKOWICIE od komiksu. Do tego z odcinka na odcinek animowana czołówka zmieniałaby się wraz z postępem akcji, np. ta byłaby do odcinka 1 wszego (czołg), w następnych mielibyśmy np. sceny z autostrady, farmę czy w końcu więzienie ;)

Obecna czołówka jest także świetna, jednak nie tak hmmm... "stylowa" jak ta ;) Moim zdaniem oczywiście ;)