PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177844
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Było już w samochodzie i było w łóżku, następnym razem będzie pewnie na fotelu Gubernatora, a że trzeci sezon jest dość długi to może jeszcze trójkącik z Merlem. Co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
LordWieslaw55

Czy to cos niezwyklego, ze bylo w lozku? Czy to cos niezwyklego, ze dorosli ludzie uprawiaja seks?

per333

Widocznie mamy tu doczynienia z młodszą cześcią widowni, z czasem fascynacja tym minie.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Nie zrozumiałeś mnie, a i mam prawie 20 lat więc nie próbuj mnie porównywać do dziecka.

LordWieslaw55

Niby taki dorosły a taki szczeniacki wątek założyłeś.. Co z tego że serial ma setki ważniejszych wątków jak przecież można rozkminiać czy Andrea w następnym odcinku zrobi to w trójkąciku czy na stole -,- ...

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Nie tylko miałem na myśli to co wszyscy myślicie, ale także bliskie kontakty, żadna miłość, czy zauroczenie, ale zaufanie i popieranie wcześniej jak pamiętacie był to Shane, teraz jest to Gubernator.

LordWieslaw55

Poprostu Andrea ma szczególną słabość do przywódczych mężczyzn.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Shane nie był takowym przywódcą w grupie, może raczej rywalizował z Rickiem, więc miał zapędy przywódcze. Jeśli chodzi o Gubernatora to taki przywódca tyran, dyktator można tak powiedzieć.

LordWieslaw55

Czyli można wnioskować, że ma popęd do mężczyzn niezrównoważonych i nieobliczalmych?

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Kto wie może ma pecha, w każdym razie jest podobna sytuacja, z tym, że teraz jest o wiele gorsza.

ocenił(a) serial na 5
per333

Wiem, że to nic niezwykłego, ale jak się to robi z normalnymi ludźmi nie z psycholami. Teraz na pewno rozumiesz, Shane nie był normalny i tak samo Gubernator, tylko ten jest jeszcze gorszy. Nie chodzi też o sam seks, ale o bliskie kontakty, z pewnością to zauważyliście. Shane miał wpływ w na Andrea w drugim sezonie, tak teraz wiadomo kto.

ocenił(a) serial na 9
LordWieslaw55

No cóż musi sie czasem dziewczyna odstresować;) Btw troche więcej jej ciałka pokazali u pana gubernatora - mniam;)

ocenił(a) serial na 5
roover

;d