PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Andrea

ocenił(a) serial na 6

kiedy wreszcie zginie i czy tylko ja czekam z niecierpliwością na ten moment ?
prze irytująca postać.

ocenił(a) serial na 7
Adante

Tylko ty. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
Adante

Ona wcale nie jest aż tak irytująca a i pociesze cie ona tak szybko nie umrze.

ocenił(a) serial na 4
kaliban

Czy by widzowie tego chcieli czy też nie, Andrea ma długą i "świetlaną" przyszłość w serialu. Przed nią, a jednocześnie i przed aktorką, co najmniej 5 lat obecności na ekranie. No chyba, że dojdzie do jakichś nieoczekiwanych wypadków na planie, ale raczej nic takiego nie będzie mieć miejsca.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Poza tym czekamy na jej zblizenie z Rickiem ;) to byloby ciekawe po tych wszystkich przejsciach w okolicy 7-8 sezonu >:)

ocenił(a) serial na 4
fincu

To jest jeden z głównych powodów dla, których zarówno Rick jak i Andrea mają zapewniony długi pobyt w serialu. Dodatkowo Andrea odgrywa ważną rolę podczas okresu w Aleksandrii. Pozbywanie się jej byłoby irracjonalne. Już wystarczy, że usunęli Lori nie w tedy kiedy trzeba.

Adante

Andrea ma być do końca. w sumie jest mi obojętna, nie budzi żadnych uczuć. to chyba nie za dobrze. ale za to jak ktoś tu pisał o zbliżeniu z Rickiem to mi oczy stanęły na słupkach!

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

Bo w komiksie są razem, ale czy w serialu będą, to nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 6
Adante

komiksowa Andrea jest genialna

ocenił(a) serial na 7
boooyas

Oj tak, komiksowa Andrea jest rewelacyjna. Po prostu uwielbiam ją:D
Co do serialowej, no cóż, wierzę że gdy dołączy do grupy to będzie już tylko lepiej:D Ogólnie, nie podoba mi się wątek z jej pobytem w Woodbury, przez co w trzecim sezonie wg mnie nieco przygasła. Naszczęście w końcu przejrzała na oczy i mam nadzieję że niedługo ponownie zasili szeregi Ricka:D

ocenił(a) serial na 8
boooyas

A serialowa tak beznadziejnie głupia, że zęby bolą.

ocenił(a) serial na 8
Adante

Nie uśmiercą jej jeszcze przez kilka następnych sezonów, ale postać jest skopana na maska. Zamiast spoko twardzielki z karabinem snajperskim, jest fałszywa, łasząca się do kogo popadnie głupawa pipka, wygłaszająca mowy do ludu jak komisarz polityczny.