PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177207
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zauważcie, że na początku odcinka kiedy gubernator zdejmuje opatrunek i przyświeca zapałką jest to lewe oko, a przez resztę odcinka (pewnie nie tylko tego) ma opaskę na prawym oku:)

michau1234

FaKT.

ocenił(a) serial na 9
kamil_sobczyk_2

naprawdę widzisz tam lustro?

Slowianin

A po co by przyświecał zapałką ? Przyświeca aby się gdzieś przejrzeć ;)
Tak myślę.

ocenił(a) serial na 9
adrastea

Przyświecał po to, aby się ogrzać.

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

Boże, trochę myślenia ludzie. Przypala się ogniem rany, żeby je "domknąć" lub powstrzymać krwotok.

agata06

Takie bajki możesz opowiadać w wieczorynce... On zapalał zapałkę od oka, bo chciał sobie fajkę zapalić ;p

ocenił(a) serial na 8
michau1234

Trochę suche to było:)

agata06

No dziwne ze nie mokre, od mokrego nie odpali ;p

ocenił(a) serial na 8
michau1234

Hah:)

ocenił(a) serial na 6
agata06

Bo ten pan się specjalizuje w sucharach.

Tortuga033

Ktoś Ci rodzinę musi wykarmić ;

ocenił(a) serial na 6
michau1234

Jeśli już zabawiasz się w forumowego House'a to mała porada - silenie się na każdym kroku na bycie zabawnym, wcale nie jest zabawne.

agata06

:):):) Metoda ok, ale nie w przypadku rany oka. A jak kończy się zabawa z płomieniem blisko oka, najlepiej wie Jurand ze Spychowa ;) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
ramsz

Ale ta rana chyba już raz była nadpalana, bo z tego co pamiętam Gubernator dostał prosto w oko, więc nie miałby go, albo miały je uszkodzone, a w serialu widzimy ranę ze zrośniętą skórą.

agata06

Ale zgodzisz się, że musi to robić przed lustrem ;)
Zresztą cokolwiek robił przy twarzy to musiał widzieć co robi, a jest to możliwe tylko spoglądając w swoje odbicie w lustrze.

ocenił(a) serial na 6
adrastea

Kobieto, jak Milton wszedł do mieszkania Gubernatora to ten się odwrócił i kamera oddaliła się tak, że widać było wiszące z tyłu za Philipem lustro.

Tortuga033

No wiem, i o tym cały czas piszę :)
Wprawdzie dopiero teraz widziałam odcinek, ale już wcześniej mogłam się tego domyśleć ;)
Bo takiego błędu na pewno by nie popełnili.
A teraz to w sumie po zobaczeniu odcinka zastanawiam się jak można w ogóle mieć wątpliwości, było jak byk LUSTRO!

ocenił(a) serial na 6
adrastea

No właśnie, widać wyraźnie lustro i nie wiem jak ktoś jeszcze może zadawać takie głupie pytania.

Tortuga033

Właśnie! ja utworzyłem ten temat to się wypowiem. Oglądałem te kilka scen wielokrotnie i ewidentnie nie ma tam żadnego błędu. Lustro jak nic i jest przejście od lustra do kolejnego kadru. Przepraszam, tak strasznie przepraszam...maj bed....