PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177813
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Niech zabiją w końcu Lori w tym serialu, to moje największe oczekiwanie co do 3 sezonu. Zjedzą,
strawią, wydalą cokolwiek byle jej już więcej nie pokazywali.

ocenił(a) serial na 7
TotalyInsane

Tylko po to zakładasz nowy temat? Żeby podzielić się z nami odczuciami w stosunku do Lori? Jest już z 50 podobnych tematów. Po co tworzyć następny.

anita23_fw

po co komentujesz w temacie? Żeby podzielić się swoimi odczuciami w stosunku do mojej wypowiedzi? Co najmniej z 50 osób komentowało różne tematy. Po co komentować następny.

ocenił(a) serial na 7
TotalyInsane

Po co tworzyć natępny skoro można podpiąć się pod jakikolwiek dotyczący Lori? Skoro zakładasz nowy temat, to chyba po to,żeby ktoś to skomentował, prawda? Więc komentuję.

anita23_fw

jak przeszkadza to nie pisz, nie widze problemu, napisałem bo nie zauważyłem innego tematu o tym a tu od razu z taką krytyką, nie mieliśmy tu pisać o mnie tylko o tej nieszczęsnej Lori

ocenił(a) serial na 4
TotalyInsane

Nie zauważyłeś podobnego tematu w 1300 innych? A to ciekawe. Nie żebym się czepiał, ale to troszeczkę dziwne zważywszy na to, że postać Lori jest trzecią najchętniej komentowaną postacią w TWD.

TotalyInsane

I tu muszę Cie zmartwić, ale Lori pożyje jeszcze długo, min. cały 3 sezon i początki 4.

ocenił(a) serial na 7
MrArther

Czyli zginie.

ocenił(a) serial na 10
TotalyInsane

Lori to gryfno babecka.

ocenił(a) serial na 10
theart

Lori dednie w trzecim odcinku, czyli dzisiaj - sprawdzone info

10minut

Ciekawe gdzie takie info przeczytałeś co? Chyba z Pudelka żeś przeczytał..

ocenił(a) serial na 8
TotalyInsane

http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Lori,204 0445 - Naciesz oczy i nie pisz więcej.

mareczekp2

cieszę oczy dowiedziałem się tego czego chciałem, a to czy będę pisać więcej to zależy ode mnie