Niech zabiją w końcu Lori w tym serialu, to moje największe oczekiwanie co do 3 sezonu. Zjedzą,
strawią, wydalą cokolwiek byle jej już więcej nie pokazywali.
Tylko po to zakładasz nowy temat? Żeby podzielić się z nami odczuciami w stosunku do Lori? Jest już z 50 podobnych tematów. Po co tworzyć następny.
po co komentujesz w temacie? Żeby podzielić się swoimi odczuciami w stosunku do mojej wypowiedzi? Co najmniej z 50 osób komentowało różne tematy. Po co komentować następny.
Po co tworzyć natępny skoro można podpiąć się pod jakikolwiek dotyczący Lori? Skoro zakładasz nowy temat, to chyba po to,żeby ktoś to skomentował, prawda? Więc komentuję.
jak przeszkadza to nie pisz, nie widze problemu, napisałem bo nie zauważyłem innego tematu o tym a tu od razu z taką krytyką, nie mieliśmy tu pisać o mnie tylko o tej nieszczęsnej Lori
Nie zauważyłeś podobnego tematu w 1300 innych? A to ciekawe. Nie żebym się czepiał, ale to troszeczkę dziwne zważywszy na to, że postać Lori jest trzecią najchętniej komentowaną postacią w TWD.
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Lori,204 0445 - Naciesz oczy i nie pisz więcej.