PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jak myślicie gdzie ona się znajduje?
I myślicie czy twórcy serialu pociągną wątek z Beth i Darylem?

seriesmaniac

Ad.1 Może w jakimś szpitalu.
Ad.2 Mam nadzieje, że nie.

seriesmaniac

1. Może to być jakaś ustabilizowana społeczność, strój policjantki wyglądał na czysty i nie zniszczony. Tak sobie myślę, że wątek Beth będącej czystą kartą może zupełnie się oddzielić od grupy.

2. Hmm nie sądzę. Daryl szukał jej z poczucia obowiązku i obwiniania się oraz z lęku przed samotnością. Gdyby każda para postaci nie mających ze sobą dotąd większych interakcji zakochiwała się w sobie nagle po jednym dniu to równie dobrze mogło by się tak stać z Carol i Tyreesem czy Rickiem i Michonne. No ale niezbadane są ścieżki losu.

ocenił(a) serial na 5
seriesmaniac

Zdecydowanie mogą pociągnąć ten wątek, bo wiele ludzi ich razem polubiło, o ile Beth wszystko przeżyje. Wcale nie uważam, że szuka z jej poczucia obowiązku, ja tam myślę, że naprawdę coś do niej poczuł i dzięki niej Daryl mógłby być innym człowiekiem ;) Norman i Emily sami mówili, że bardzo tę parę lubią, więc jeśli Daryl odnajdzie Beth to wszystko możliwe ;)

ocenił(a) serial na 8
seriesmaniac

moja teoria jest taka, ze Beth jest w jakims rządowym schronieniu (nie wiem jak to nazwac) gdzie beda chcieli na nowo zaludnic ziemie, wiecie o co chodzi i dlatego ona bedzie probowala stamtąd uciec.

ocenił(a) serial na 3
seriesmaniac

beth jest obecnie w Alexsandrii

ocenił(a) serial na 5
mateuszz27

zamknij dupę bo muchy się zlatują :P

ocenił(a) serial na 3
Nogutek

ty za to schowaj tą dupa a pokważ wkońcu twarz ;p

ocenił(a) serial na 9
seriesmaniac

chciałabym w sumie żeby pociągnęli wątek Daryla i Beth. Ona chyba lepiej pasowałaby do niego niż Carol. Bo nie wiem czy tylko ja tak odczułam, ale trochę jakby mieli się ku sobie, a szczególnie Carol 'miała się ku' Darylowi...