Zdecydowanie najbardziej ciekawy bohater TWD ! Ogólnie scenariusz chyba tylko go przenosi do apokaliptycznej rzeczywistości, pozostali jak by jeszcze nie byli pewni czy to oby dzieje się na pewno. No może pomijając Rick'a, który dosłownie wpadł w swój żywioł w 3 sezonie, czyli po zabiciu Shane'a. Andrea uratowana przez "kogoś" prowadzącego trupów na łańcuchu (myślałem że spadnę z krzesła jak zobaczyłem dwóch ciemnoskórych prowadzonych jak na smyczy [NIE JESTEM RASISTĄ !]).
Bez sensu ten temat... o co Ci chodzi? Zwłaszcza z ta Andreą? To ma być streszczenie czy opis bohaterów? Aha, i boHaterów.
To co piszesz jest kompletnie niezrozumiałe. Wypowiedż bez ładu i składu.
Następnym razem zastanów się dwa razy, zanim cokolwiek napiszesz.
Zadna inna znana mi zakladka na Filmwebie nie przyciaga tylu BARDZO mlodych ludzi co The Walking Dead. Elementarne problemy jezykowe, dziwna skladnia, pozbawione logiki wypowiedzi i jeszcze jedna cecha charakterystyczna dla najmlodszych - nie znosza gdy ktos ma inne zdanie niz oni.
Od razu zaznacze, ze nie zagladam do zakladek poswieconych kreskowkom dla dzieci, moze tam jest podobnie. Sek w tym, ze The Walking Dead nie jest kreskowka, tutaj powinno byc wiecej osob wypowiadajacych sie z sensem.
Boże, a Ty dalej o jednym i tym samym. Zastanawiam się co widzisz w takim działaniu. Odkąd się pojawiłeś na forum, nie napisałeś nic godnego i wartego uwagi, a strasznie zarzekasz się, jakie to Ty "niesamowite" posty tutaj zamieściłeś. Za każdym razem robisz te szczeniackie podsumowania czyjejś osoby, bazując jedynie na jej wirtualnej "prezencji". Zresztą w cale mnie to nie dziwi. O ile mnie pamięć nie myli, za czasów drugiego sezonów ponoć robiłeś to samo. No, przynajmniej tak większość ludzi podsumowała Twoją osobę.
Chyba Cię trochę poniosło. Sam zachowujesz się jak szczeniak. Zastanów się trochę. Wyzywasz ludzi od niedorozwojów, debili, głupków. Ile Ty masz lat? Tak się składa, że ja bardzo cenię wypowiedzi Tomba. Może nie zawsze się z nimi zgadzam, ale napewno dużo wnoszą do dyskusji. W przeciwieństwie do Twoich. Jak to napisałeś wcześniej, to jest forum publiczne, więc zachowuj się , a nie wyzywaj ludzi od głupków.
Bohaterowie, i jak nie wiecie po co są tematy to cienko. Po protu dzielę się spostrzeżeniami co do Daryl'a. No chyba, że tematy nie służą do dzielenia spostrzeżeń, w takim żyję w nie tych czasach...
AAaaaa, o to chodziło! Tematów takich jak ten były dziesiątki, wystarczy się pod któryś podpiąć, a nie tworzyć kolejny, żeby ludzie 1000 raz o tym samym dywagowali przez 2 tygodnie.