PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Bystre oko

ocenił(a) serial na 8

Nie wiedziałem czy spoilerować czy nie, chociaż może tak dla tych co nie wiedzą że Gubernator straci oko. Przejdźmy do rzeczy - ranne oko Gubernatora, czy tylko mi się wydaje że w końcówce 11 odcinka Filip miał piracką opaskę nie na oku które zostało rozwalone ? Nie analizowałem tego pod kątem poprzednich odcinków ale tak mi się wydawało, czyżby duża "gaffa" WD.
A teraz druga rzecz dotycząca odcinka 11 - Ten wielki czarny murzyn Tyreess czy jakoś tak , czy tylko ja mam wrażenie że dołączenie do grupy Di Capitano jest tylko chwilowe i zakończy się wraz z chwilą gdy murzyn połapie się co zrobili Michonne i ją uwolni po tym jak ta wraz z Szeryfem i jego synkiem pcha się w ewidentną pułapkę Gubernatora który da upust swoim chorym patologiczno-seksulno-sadystycznym zachcianką :) Takie moje skromne zdanie zgodzicie się czy widzicie to inaczej ?

ocenił(a) serial na 6
Lodowy

http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/B%C5%82%C4% 85d+w+S03E11,2145216

http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/oko,2139499

Co do Tyreesa to ciekawa sprawa. Gubcio jest sprytny i pewnie będzie zgrywał świętoszka, tak jak to robił z Andreą, po za tym grupę Tyreesa zachowanie Ricka niewątpliwie przestraszyło. Myślę jednak ,że kluczową role może odegrać Andrea, która uświadomi nowo przybyłych o prawdziwym obliczu Gubcia. Co do Michonne i szeryfa z dzieciakiem, to oni jadą najprawdopodobniej do Cynthiany, miasta rodzinnego Grimesów, gdzie spotkają Morgana, wątpię, żeby natknęli się na kogoś od Gubcia.

ocenił(a) serial na 7
Lodowy

Co Wy z tym okiem.. to zwykłe lustrzane odbicie..

ocenił(a) serial na 9
Lodowy

Też zauważyłem błąd z okiem Gubernatora, więc wygląda na to, że miano "bystrego oka" będziemy musieli dzierżyć we dwójkę.

Slowianin

Przestańcie ;)
Nie ma żadnego błędu, na 100%, serio, serio, serio. LUSTRO!

Właśnie ciekawe czy rzeczywiście spotkają Morgana.

adrastea

ano niekoniecznie...ten strój, kask. pasuje na kierowcę furgonetki z zombi z odcinka 3x10 ;)

dzoszsiemce

O ile pamiętam to była Karen. Na dachu będzie Morgan, zrobi.......

ocenił(a) serial na 8
adrastea

A po mieście chodził z opatrunkiem na lewym oku jak pocieszał jakąś staruszkę , później już w swoim domu i w łóżku miał na prawym także nie wiem czy tam gdzieś można lustra się dopatrzeć.

ocenił(a) serial na 4
Lodowy

A czy odróżniasz stronę lewą od prawej? Zarówno podczas sekwencji w mieście jak i później w swoim apartamencie, ma opaskę na prawym oku.