Najnowszy odcinek, czyli S05E04 bez wątpienia najgorszy odcinek z całego serialu.
Przez ponad 40 pieprzonych minut pokazywali tą zasraną Beth w tym zasranym szpitalu, o której
już zapomniałem i miałem nadzieję, że nie wróci szmata. Nigdy jej nie lubiłem, irytująca, brzydka i
beznadziejna postać no i prawde mówiąc jej gra aktorska jest na poziomie gówna... W tym odcinku
wszystko było takie przewidywalne i denne, czułem się jakbym oglądał zupełnie coś innego, a ta
scena jak rozbiła mu ten słoik na łbie, gdy się ten policjant do niej dobierał i po chwili został zeżarty
to po prostu jak z takiego taniego horroru co to bardziej jest śmieszny niż straszny - DNO
Kiedyś mnie TWD się o wiele, wiele bardziej podobało. Taki regres idzie w serialu, że swoją ocenę
co chwile zniżam. Mogliby chociaż dodać jakieś pieprzone wulgaryzmy, trochę więcej tych emocji
PRZECIEŻ TO ZOMBIAKI BIEGAJĄ NA CAŁYM ŚWIECIE I ONI TACY SPOKOJNI
zaraz się zleci jeden z drugim, że to serial o zombiakach i po co tak na poważnie wszystko brać, ale
kurfwa się przecież nie da - szczególnie po tym najnowszym, żałosnym odcinku hahahahah
spokojnie kowboju, zwazaj na słowa, bo mowisz o moje przyszłej zonie xd
co do emocji, to ten sezon stał sie dosc brutalny (rzez w kosciele) ale z reszta musze sie zgodzic, choc najnowszy sezon osiagnał jakis tam progres w porownaniu z poprzednim