PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177624
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

otóż byłem trochę wstawiony jak oglądałem ten ep. czy ktoś może mi przypomnieć czemu tak się własnie
stało ?

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Poleciała na furę jakiegoś gościa i odjechała.

ocenił(a) serial na 9
dragon_33

pamiętam że furą spierdzieliła ale na serio pytam ..

mordarg

Została porwana, prawdopodobnie przez ludzi z Terminusa i (prawdopodobnie) już nie żyje.

Jerich0

to dobrze

ocenił(a) serial na 8
Jerich0

Nie wiadomo czy to byli ludzie z terminusa. Prędzej obstawiałbym właściciela tego domu, gdzie się zatrzymali.

Jerich0

czemu ludzie z Terminusa mieliby wylazic na lowy, skoro ludzie sami do nich przychodza pod noz... zastanowcie sie przez chwile..

Jerich0

Coś mi się wydaje że żyje :> to by było zbyt oczywiste.

ocenił(a) serial na 9
dragon_33

Dobre :D

ocenił(a) serial na 8
Elena00

Odjechała, bo się w nim zakochała, a myślała, że zawsze zakocha się w białym rycerzu, a zakochała się w twardym oprychu i to ją przeraziło i uciekła od niego, a teraz siedzi w lesie i płacze dlaczego tak go kocha, tak mocno, że musiała go opuścić, bo on jest twardy jak psia kupa na mrozie i jak ona mu powie, że go kocha, to on ją zostawi, więc to ona wykonała pierwszy krok, ale on też ją kocha, tylko, że jako twardziel nie może jej tego pokazać. Ta miłość jest z góry skazana na niepowodzenie, więc podjęłą romantyczną decyzję i uciekła, bo miłość może być romantyczna tylko wtedy gdy jest nieszczęśliwa.
Taa Daam! ;-)

ocenił(a) serial na 5
Kajak_Szatana

Też tak sądzę.

użytkownik usunięty
mordarg

Też stawiam na terminusa. Nie sądzę, żeby ją uśmiercili bez pokazania tego widzowi. Prawdopodobnie jest uwięziona z innymi w jednym z wagonów, lecz nie z grupą Ricka, ponieważ Abraham i reszta przybyli do enklawy kilka dni później.

mordarg

Ja bardziej stawiam na właściciela domu.