PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 8
Retexid

Na pewno będzie 6, 5 jest emitowany w TV, 6 jest zapowiedziany, a twórcy ponoć planują 8 całości.

theMedicalDoctor

8? :O Teraz pytanie czy to dobrze czy zle...
Mysle, ze 8 to bedzie juz za duzo...Mimo tego jak bardzo uwielbiam ten serial, wolalbym zeby bylo gora 6 sezonow.. Bo co oni moga jeszcze wymyslic.?. Juz wszystko bylo, wiec niech zrobia jakies genialne zakonczenie i bede szczesliwy.
Juz wole, zeby stworzyli cos podobnego (jakis nowy serial) ,niz ciagnneli ten serial przez tyle sezonow. Serial jest swietny wiec szkoda by bylo gdyby go zepsuli. No chyba ,ze beda mieli jakis naprawde swietny pomysl na kolejne sezony... w co watpie.

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

Nie wątp :D, gdybyś czytał komiks to byś wiedział że w najbliższym czasie pomysłów nie zabraknie. Ilość sezonów jest zależna od tego jak długo będą powstawać nowe komiksy, a cały czas seria jest wydawana i jakieś nowe powstają :)

Soliloquium

Wlasnie pare dni temu zaczalem czytac komiks.. Nie wiem ile tego jest jeszcze przede mna, bo jestem jak narazie na samym poczatku :D
Co jak co, ale pewnie nawet jakby bylo 20 sezonow to pewnie ogladalbym wszystkie. Po prostu uwielbiam ten serial i moglbym go ogladac i ogladac. Boje sie, ze sie uzaleznie xd dlatego niech ten serial sie juz konczy :)

ocenił(a) serial na 7
Deathstrroke

Zgadzam się, aczkolwiek producenci przyznają, że "nie widzą końca",
a komiks w ogóle się skończył.

Deathstrroke

"Bo co oni mogą jeszcze wymyślić.?"
Oni? oni tylko ekranizują, oraz dorzucają swoje wątki trzymając się wciąż pierwowzoru - mianowicie komiksu Roberta Kirkmana o tym samym tytule. Obecnie na wydaniu jest 21 tomów komiksu, więc póki co materiału im nie zabraknie. Jeśli serial będzie przynosił w dalszym ciągu takie zyski jak na początku, to z całą pewnością możemy spodziewać się tasiemca dłuższego niż 6 sezonów.

ocenił(a) serial na 8
MrArther

22 tomy :D 132 zeszyty :), po za tym polecam wersję audiobooka/ słuchowiska bardzo fajnie się tego słucha, niestety na razie tylko pierwsze 6 tomów wydali.

ocenił(a) serial na 8
Soliloquium

Nie mam nic przeciwko kontynuacji do 6 sezonu. Byle z głową, ponieważ koniec 4 sezonu jest dla mnie koszmarny. Wprowadził zamieszanie fabularne - trafili do pseudo raju z psychicznie chorymi ludźmi, a ta późniejsza bieganina (przez pomieszczenie zwane sanktuarium) wyprowadziła mnie w pole i nie wiedziałem co o tym mam myśleć. Ostatnia kwestia Ricka w tym odcinku powtarzana jest jak mantra (poprzednie sezony). Niczym biegunka - często, ale rzadko.

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

W pełni się zgadzam. Sztuczne przedłużanie to najgorsze co może ten serial spotkać. Też bym chciał juz zamknięcia i pozostawienia go w stanie idealnym

Piotrek4

Do idealnego momentu na zamknięcie serialu i tak zostały jeszcze 2-3 sezony. 8 to optymalna liczba, choć w 7 pewnie też by się wyrobili. Jeśli jednak zechcą, będą ekranizować nadal, materiał źródłowy nadal się ukazuje.