PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

hejtowali Beth, a jak umarła to nagle (nie wszyscy, ale jakoś mi się zdaje, że większość o.O ) wszystkim zal i w ogóle niektórzy petycję podpisują, no serio. sama mam zdanie o tej postaci jakie mam, ale to jest po prostu trochę dziwne.

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

"bo ludzie jak coś mają to tym gardzą, a jak coś im się zabierze to dopiero wtedy płaczą" - ot taka ludzka natura

ocenił(a) serial na 9
Anabelle09

Ja obstawiam, że wiele osób które sobie ubzdurało jakąś love story z Darylem nagle polubiło postać Beth. Ja Daryla uwielbiam, ale dla mnie Beth dalej jest pustą postacią i ogromnie się cieszę, że zginęła. Powinni się jej pozbyć już dawno temu :P Jak jakimś cudem przywrócą ją do serialu to okropnie się wkurzę. Bez przesady, to tylko serial. Ginęły już o wiele lepsze postacie i jakoś wszyscy się z tym pogodzili a taka Beth robi furorę niby z jakiego powodu ? Odcinek który był oparty głównie na niej prawie przespałam. Zdecydowanie jestem po stronie widzów, którzy cieszą się z jej odejścia z serialu i żadnej głupiej petycji nie podpisują.

ocenił(a) serial na 4
Anabelle09

Jacy wszyscy? Im szybciej padła tym lepiej. Sztuczna była strasznie.

Badly

"nie wszyscy, ale jakoś mi się zdaje, że większość"

ocenił(a) serial na 4
Anabelle09

Przegapiłam powiadomienie o odpowiedzi. Ech...
Wracając od tematu: ooo, tak już znacznie lepiej.

Badly

:)

Anabelle09

Nie jesteś jedyną osobą, którą dziwi ten nagły atak fanów Beth, niektórych to nawet można nazwać psychofanami po tonie wypowiedzi :D
Przed jej śmiercią na necie widziałam głównie opinie od obojętności, po irytację do niechęci. I nielicznych fanów Beciowo - Darylowego związku. A po jej śmierci? Żałoba i petycje o powrót! Szał.

emo_waitress

5 sezon był pierwszym sezonem, który oglądałam 'na żywo', tj. na bieżąco czekałam na odcinek co tydzień, ale chyba jeszcze nie było takiego szału na przywrócenie martwej postaci, że aż dochodziło do tworzenia przeróżnych petycji, co nie?

Anabelle09

Nie przypominam sobie :) Chociaż było sporo osób (w tym ja), które mocnym wściekiem zareagowały na śmierć Merla oraz parę widzów złych na odejście Andrei. Ale petycji jeżeli dobrze pomnę nie było :)

emo_waitress

Szkoda, że Merle umarł, w dodatku był tak bliski zabicia Gubernatora, tylko jakiś koleś go zasłonił i nie wyszło ;(

ocenił(a) serial na 7
Anabelle09

Ja też to zauważyłam, najgorsza postać z serialu aż tu nagle wielkie przebudzenie "wszyscy kochamy Beth".
I tak się dziwie czemu scenarzyści czekali tak długo. Całe szczęście już nie będę oglądać tego drewna w serialu.
Wolałabym żeby żył Merle, genialna postać!

Anabelle09

Beth zmieniała się z sezonu na sezon. Najpierw była bezbarwną postacią, która wszystkiego się bała, a potem potrafiła chwycić za broń kiedy była taka potrzeba. Moim zdaniem widzowie lubili śledzić jej przemianę ze strachliwej nastolatki w twardą babkę :)

ocenił(a) serial na 9
VictoriaChang

Jestem ciekawa co by się stało gdyby Andrea zginęła.

ocenił(a) serial na 4
gwen1976

Przecież zginęła.

ocenił(a) serial na 9
Badly

Pomyłka ;-) Miałam na myśli Carol.

ocenił(a) serial na 9
gwen1976

Pewnie jedni by się cieszyli a inni pisali petycję :-). Na pewno jej śmierć byłaby szeroko komentowana ponieważ Carol jest postacią kontrowersyjną - przynajmniej ja mam takie wrażenie czytając wypowiedzi na forum.

gwen1976

Jeśli mam być szczera to mimo sympatii do Beth, śmierć Carol byłaby dla mnie większym wstrząsem. Myślę, że wiele osób ma podobne zdanie. Carol jest z nami od pierwszego sezonu i w tym przypadku również widać jak się zmieniała z sezonu na sezon. Każdy ma swoich ulubieńców, ale wielu osób robi się nam szkoda dopiero kiedy coś się im przydarzy :)

ocenił(a) serial na 9
Anabelle09

Ja zawsze lubiłem postać Beth.

ocenił(a) serial na 2
Anabelle09

Ja nie hejtowałem Beth, a jedynie wyrażyłem brak sympatji do niej i wciąż tej sympatji nie posiadam, lecz już tak jej nie wygłaszam. Śmierć Beth to dobra chwila dla poziomu aktorstwa Twd.