PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Decydując się na oglądanie filmu o zombi jesteśmy gotowi przymykać oko na rozwiązania proponowane przez reżysera, te dotyczące tematu przewodniego -umarlaków,kreowania świata itd
Jednak serial ten przepełniony jest idiotyzmami fabularnymi,mam wrażenie ,że reżyser ma zaćmienie umysłu i zapomina o scenach,sytuacjach ,które sam wcześniej nakręcił i bez ładu i składu ciągnie fabułę w oderwaniu od wcześniej stworzonej przez siebie rzeczywistości.
Logika w fabule ,ciąg przyczynowo- skutkowy , leży i kwiczy.
Ilość sezonów ,które wyprodukowano dobitnie świadczy o powszechnie znanym fakcie -w dzisiejszych czasach można sprzedać każde gówno ,klientela się znajdzie.
Oglądałem 1 sezon ,więcej nie dałem rady

ocenił(a) serial na 9
matoole

Na poczatku kierował tym Darabont, a potem kto inny, stad spadek jakosci. Ale ogolnie 2 pierwsze sezony bardzo dobre, lecz potem tednencja spadkowa

extranick

Jak patrzę na zombie uderzających kamieniem o szybę, pijących wodę z butelki czy szarpiących za klamkę, to ani trochę nie dziwię się, dlaczego postanowiono podziękować Darabontowi za współpracę. Podziękowano mu po pierwszym, nie po drugim sezonie, jakby co - w drugim sezonie showrunnerem był już Glen Mazzara.

Poza tym, twój rozmówca obejrzał tylko pierwszy sezon, ten Darabonta.

ocenił(a) serial na 9
Evangarden

to, ze zombie byly "madre", to nie stanowiło problemu, oby tylko nie przesadzic. Ale z poczatku najlepsze bylo to, ze po jednym odcinku MUSIALEM obejrzec nowy odcinek, od 4 sezonu ogladam z przyzwyczajenia i ciekawosci, nie ma to juz takiej siły
btw, nie wiem czy to zasługa Darabonta, nie wiem, ktorymi odcinkami on sie zajmował, ale 1,2 sezon były najlepsze, wiec przyjałem, ze to po czesci jego zasługa
z reszta Darabont jest jednym z najlepszych w ekranizacjach prostych historii

ocenił(a) serial na 4
Evangarden

Pisząc tak o Daraboncie, chyba nie masz za złe że powstał taki serial i ma on kolejne sezony.
Z moich informacjii wynika że został odsunięty on w trakcie trwania drugiego sezonu.