PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177844
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy móglby mi ktos powiedziec kto przeżył

ocenił(a) serial na 6
theszymonfilipiak

Póki co Rick, Carl, Andrea, Michonne, Maggie i Sophie

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

A Glenn

ocenił(a) serial na 6
theszymonfilipiak

Glenn zginął w jednym z ostatnich zeszytów.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

szkoda dzięki za info

ocenił(a) serial na 10
theszymonfilipiak

a co z Darylem? Kiedy go zjedzą ?:(

FrankMir19

Daryla nie ma w komiksie.

ocenił(a) serial na 10
cryingslave

a to ciekawe..

ocenił(a) serial na 6
FrankMir19

Podobno Kirkman myśli nad tym żeby wprowadzić Dixona do komiksu, a że ten nadal jest kontynuowany to jest to jak najbardziej możliwe ;]

ocenił(a) serial na 6
theszymonfilipiak

Oczywiście to że Glenn ginie w komiksie, nie jest równoznaczne z tym że w serialu też tak będzie. W końcu choćby np. taka Sophie - w komiksie ma się dobrze, a w serialu wiadomo.

Tortuga033

a jak w komiksie zgineła Lori... widzialam to w komiksie dosc dawno i nie moge sobie przypomniec, ale wydaje mi sie ze to nie bylo przy porodzie? prosze o przypomnienie :)

ocenił(a) serial na 6
Varpu

Lori w komiksie umarła podczas najazdu gubernatora na więzienie

Mati_Hardcore

Konkretniej to została postrzelona z shotguna (tego pewny nie jestem) kiedy uciekała z dzieckiem. Obie oberwały co wyglądało dość nieciekawie. Było to na oczach Ricka i Carla, którzy jednak musieli uciekać.

ocenił(a) serial na 5
kubens

ja bym chciał by zginoł Carl bo mnie wkurza :)

ocenił(a) serial na 7
theszymonfilipiak

Carl napewno nie zginie. On jest przyszłością komiksu, a co za tym idzie również serialu :)

ocenił(a) serial na 10
anita23_fw

Szkoda ...

ocenił(a) serial na 7
Chloe_Carter

Zapewniam Cię, że Carl się jeszcze wyrobi. Jeżeli jego postać będzie prowadzona tak jak w komiksie, to napewno przestanie być irytujący. Zresztą w trzecim sezonie już widać zmiany jakie w nim zaszły. Już nie zachowuje się jak nieodpowiedzialny gówniarz, ale zaczyna być przydatny grupie.

ocenił(a) serial na 10
anita23_fw

No fakt, robi się bardziej pożyteczny niż w 1&2 sezonie. I mówiąc szczerze byłam "lekko " zaskoczona gdy On, Maggie i Lori uciekali. Był na przodzie i z bronią popier..dalał. [ o ile mnie pamięć nie myli]