PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam mam pytanie odnośnie komiksu , chodzi mi o to czy ma ktoś z was dostęp do tomów od 14 do 16 w wersji Polskiej w formacie pdf ? jeśli tak to proszę o udostępnienie linku :-) pzdr i z.góry dzięki

ocenił(a) serial na 4
artemisentreri

Niestety, ale są to tomy niedostępne w języku polskim W języku angielskim są do pobrania w postaci 40 stronicowych zeszytów. Na te 3 tomy składa się 18 zeszytów. Ostatnią opcją jest zakup komiksu,

tomb2525

Zakup rozważe dopiero na wypłatkę hehe ale z tego co się orientuję na kilku stronkach spotkałem się z stroną tytułową w j. polskim w pdf co może sugerować ,że gdzieś są te tomy dostępne

artemisentreri

sa, ale tylko w sklepach. Kilku ludzi tlumaczylo te zeszyty ,do 12 tomu bodajze i Ci idioci od komiksow zaczeli ich zastraszac(nawet grozac smiercia(!)) i po prostu pare osob odpuscilo tlumaczenie ...

majkkeel

Ten kraj schodzi na psy niedość , że przez komunę jesteśmy daleko za murzynami to jeszcze wszystkie ciekawe tytuły wychodzą z kosmicznym opóźnieniem :/

ocenił(a) serial na 6
artemisentreri

Cho mi kuj i już jesteś na bieżąco.

Tortuga033

Robie tak ale niestety nawet tam czasami niema tego czego się szuka :( a ochota na przeczytanie jest maksymalna , trzeba się chyba z angola podszkolić :D