PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Fajny jest ten serial?

użytkownik usunięty

Chciałabym się wziąć za oglądanie go, ale nie wiem czy warto..
Jakieś sugestie na temat tego filmu.. i czy opłaca zawracać sobie nim głowe? oraz czy to nie
będzie marnotrawstwo czasu?

ocenił(a) serial na 9

Jak dla mnie rewelacja, już dawno nie oglądałem czegoś tak wciągającego. Możesz usłyszeć wiele opinii złych, dobrych, powiem Ci tak, nie ważne co ludzie sądzą i myślą, obejrzyj pierwszy odcinek, jeśli Cię zaciekawi dalej jest jeszcze lepiej, i oglądaj dalej. Jeśli po pierwszym odcinku jednak stwierdzisz że to marne Sci-fi i nie przypadnie Ci do gustu to się nie zmuszaj. Ja gorąco polecam, jestem w trakcie oglądania (niedawno zacząłem oglądać, dziś skończyłem oglądać sezon 2) i naprawdę nie żałuję ani chwili ! Rewelacja jak dla mnie, liczę na 4 sezon (jeśli ktoś wie czy powstanie to proszę o info). Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
Bubu14101

Walking Dead będzie miało z 8 sezonów jak dobrze pójdzie.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Jak pierwszy sezon Cię zaciekawi a drugi nie odrzuci to w trzecim będziesz zadowolona :D

użytkownik usunięty
Bubu14101

skoro tak to może zaraz sobie obejrzę i zobaczę co z tego wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 10

Marnotrawstwo czasu przy tym serialu Ci nie grozi ;)

ocenił(a) serial na 4

Tak naprawdę, to wszystko zależy czego oczekujesz od tytułu. Jeżeli filmu rodem spod marki RE czyli akcja, akcja, akcja bez jakiegokolwiek przemyślenia, to możesz się srogo rozczarować. The Walking Dead to w głównej mierze dramat i w tych kategoriach trzeba na produkcję spoglądać. Elementy horroru i akcji są jedynie swoistym dodatkiem. Prym w tym serialu wiodą bohaterowie, ich uczucia, relacje, zmiany zarówno charakterowe jak i psychiczne. Liczy się ich sposób na przystosowanie z tego też względu, w serialu uświadczysz trochę odcinków, które w głównej mierze będą polegać na dialogu. Niemniej jednak spróbować nie zaszkodzi. Ja osobiście polecam, gdyż na rynku jest to jedyny tytuł oferujący taką tematykę. Może akurat Ci przypadnie do gustu.