PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Final 5 sezonu..

ocenił(a) serial na 3

Oprócz tego ze finał ma liczyć 90 minut ,poszperałem trochę w rożnych newsach i wiemy, ze według twórców bedzie to najlepszy odcinek , pełen dramaturki i emocji. Norman dodawał zeby wziasc sobie chusteczki, bo biedzie płacz i darcie sie do telewizora. Podobno ma być pokaz śmieci paru bohaterów, raczej pewniaki to noah, tara, carol, możliwe tez ze!gleen lub sam deryl, który ma być gdzieś przetrzymywany, a wokół niego ludzie tgz. Wilki. Reszta ekipy ma czuć jakieś zagrożenie przy głównej bramie Aleksandrii , a scenariusz jest niby bardzo długi. No ciekawe ciekawe co z tego wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Taa... Czujmy te zagrożenie razem z nimi!

mateuszz27

wiem że to nie pod ten temat ale tylko tak na razie mogę coś napisać, dawno tu nie byłam, miałam problem z komp. a teraz nie wiem jak utworzyć nowy wątek, nie ma tego na stronie :/

ocenił(a) serial na 6
agaka_4

Zagadka: Jest dodatnia!

ocenił(a) serial na 4
agaka_4

Jest na stronie. Lepiej, żebyś tematów nie zakładała. Z dwóch powodów. Pierwszy jest taki, że na pewno temat tego typu już był. Po drugie na pewno jest głupi. Tak było poprzednio, więc wątpię, aby teraz było inaczej.

Badly

po 1 już znalazłam, miałam problem z komp.
po 2 czytałam tak durne posty co niektórych że szok, a jednak piszą dalej. od tego jest to forum tak? czy kogoś zwyzywałam wyśmiewałam czy coś? to jakim prawem mi mówisz i komukolwiek czy może pisać czy nie.
po 3 nawet jeśli temat był - tydzień temu miesiąc rok czy 2 to sorry jeśli zauważę ok ale jeśli nie to sorry ja nie spędzam całego dnia przed kompem jak niektórzy śledząc każdy temat czy był czy nie.
sorry ale tobie nic do tego :)

ocenił(a) serial na 4
agaka_4

Ad. 1 po prostu nie zauważyłaś.
Ad. 2 czy w którymś momencie mojej wypowiedzi zabroniłam ci pisać? NIE. Zaproponowałam, abyś nie zakładała tematu i podałam ku temu dwa powody. Jednym z nich było to, że najpewniej twoje pytanie będzie głupie, bo poprzednie takie były.
Ad. 3 nie trzeba siedzieć przed kompem całego dnia i obserwować każdy temat. Wystarczy być ogarniętym (za taką osobę pewnie się uważasz, więc nie wiem w czym problem) i umiejętnie (a może to jest problem?) skorzystać z opcji SZUKAJ, po to ona jest.
Sorry, ale... Ogarnij się :)

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Daryl na pewno przeżyję, ponieważ to jest ulubiona postać większości fanów, bez niego myślę że serial by upadł. Nie wiem jak inni uważają, ale ja odnoszę takie wrażenie.

mateuszz27

Hej, z tego co Ja się orientuję to w Aleksandrii mogą i z dwa sezony posiedzieć, na pewno będzie to miejsce w którym najwięcej czasu spędzą nasi bohaterowie ;) w samym więzieniu ile siedzieli? zobaczymy jak to wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 6
tajwan02

Daryl na 100% przeżyje, bo jest ogłoszony jako gość The Talking Dead po finale. On, Scott Gimple i jakiś gość-niespodzianka, więc może być tak, że faktycznie ktoś zejdzie, ale zastanawia mnie w takim razie dlaczego akurat Reedusa wybrali na drugiego gościa, bo właściwie oprócz Ricka i Carol to z nikim się on jakoś z grupy specjalnie nie przyjaźni, a nie wierzę, żeby któreś z nich się pożegnało z tym światem. Cóż, jest jeszcze opcja, że powróci Beth, ale świat byłby wtedy zbyt piękny :D

Mauretania

Też bym tego nie widział jak Daryl jest uśmiercany :)

ocenił(a) serial na 9
Mauretania

Trochę dziwny optymizm bo do tej pory w Talking Dead pojawiali się aktorzy których postacie ginęły :D Więc ten argument działa raczej na korzyść teorii że to właśnie Daryl się przekręci w finale :P

ocenił(a) serial na 6
Fass_

Nie masz racji. Jeżeli postać ginie to aktor/aktorka, który ją gra nie jest ogłaszany wcześniej (bo i po co? Żeby wszyscy z wyprzedzeniem wiedzieli kto zejdzie? Bez sensu), tylko jest "surprise guest", właśnie tym gościem-niespodzianką, o którym wspominałam wcześniej. Inni goście, aktorzy, czy twórcy, są zapowiadani wcześniej.