PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Spojler!

Jak wiemy na końcu 2 sezonu umarł Shane ginąc z ręki Ricka. Zastanawia mnie co by było gdyby to Shane zastrzelił wtedy Ricka i wrócił by do obozu wciskając im historyjkę którą wtedy opowiedział przyjacielowi?. Jak zareagował by na to Daryl ? Zastanawia mnie fakt że nie byli ze sobą za bardzo skłóceni ani nie kipieli do siebie koleżeństwem. Daryl mógłby zpróbować zabić Shane? I czy doszedł by z grupą tak daleko jak Rick?

Pelastius

Myślę, że Shane i tak by zginął, bo Carl by go zastrzelił.

ocenił(a) serial na 3
Pelastius

nikt by nie dał się nabrać i Daryl zabiłby Shena bez namysłuuu.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Dałby mu radę? Shane to nie był słaby przeciwnik.

ocenił(a) serial na 10
Pelastius

Daryl zniszczył czołg, zabił setki sztywnych i dziesiątki ludzi, więc Shane nie byłby dla niego przeciwnikiem

ocenił(a) serial na 10
gogetaSSJ

Shane umiał doskonale strzelać z pistoletu, był podstępnym lisem potrafił poświęcić Spojler. Otisa by wyjść cało :)
W walce na pięści pokazał że jest twardy więc nie mów mi że nie byłby dla Daryla przeciwnikiem :)

ocenił(a) serial na 5
gogetaSSJ

Sorry , ale w odcinku 16 czwartego sezonu, ludzie Joe okładali Deryla jak psa . Bili go jak chcieli . Również w odcinku (nie pamietam numeru ale chyba pierwszy sezon) w którym grupa wyrusza do centrum miasta po torbe z bronią którą zgubił Rick , Deryl natrafia na kilku latynosów którzy tez mają ochote na torbe z bronia i też szybko dostaje od nich wkopane . Daryl to miękka klucha , a Shane w walce z Rickiem (kiedy mieli tego młodego chłopaka jako jeńca) omal Ricka nie zabił .

Padraig

"ludzie Joe okładali Deryla jak psa" - może dlatego, że dostał niespodziewanie kolbą w brzuch i nawet nie próbował się bronić, a i nawet było ich ponad trzech

Pelastius

Ale to nie jest walka bokserska xD Nawet Carl mógłby zabić Shane'a gdyby tylko znalazł się w dogodnej sytuacji. Gdyby to jednak była walka bokserska, to moim zdaniem, z postaci które do tej pory pojawiły się w serialu, tylko Gubcio dałby rade Shane'owi :D

użytkownik usunięty
Pelastius

Raczej nie Daryl jest ludzkim Terminatorem.

ocenił(a) serial na 8
Pelastius

Lori by się ucieszyła, Carl poryczał i zrobił coś głupiego a Daryl mu nie uwierzył i go zabił

ocenił(a) serial na 6
Pelastius

W sumie kawałek Shane'a przeżył w postaci Judith :) Więc kto wie co będzie gdy ta dorośnie :-)