PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Poproszę o odp ....

ocenił(a) serial na 7
Chloe_Carter

Kinomaniak, jest wersja zarówno z lektorem, jak i z napisami.

ocenił(a) serial na 1
Chloe_Carter

Dziewiąty odcinek będzie można obejrzeć dopiero w lutym x).

ocenił(a) serial na 7
nietuzinkowo

Oj tak, rzeczywiście. Wszystko mi się pomyliło. Miałam na myśli odcinek ,,Made to suffer". Myślałam, że chodzi o ostatni odcinek przed przerwą:D
Masz rację, odcinek 9 dopiero będzie w lutym:>)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 6
Chloe_Carter

9? To chyba u Kirkmana tylko.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Tortuga, nie bądź taka skromna. Wszyscy wiemy o Twoich kontaktach. Dzięki Rickowi, cały trzeci sezon pewnie znasz na pamięć:D

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

No chłopina mnie zmusza do oglądania, żeby się pochwalić się swoimi wyczynami :D

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

O jakich wyczynach mowa? Spoilery mile widziane:D

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

"Shit happens", rozpierducha w Woodbury i wiele innych o których nie mogę mówić.

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

Btw, tak miał pierwotnie wyglądać opening serialu - http://www.youtube.com/watch?v=a8z_dJoWjP4

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Hahaha. Nie mogę, popłakałam się ze śmiechu:>
Swoją drogą, do drugiego sezonu pasuje jak ulał.

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

Albo intro Mody na Sukces
I jeszcze 3 filmiki tak przy okazji:
1) http://www.youtube.com/watch?v=zojJ8x9Z_0Y - niektóre momenty mnie rozwaliły, zwłaszcza Merle i Gubernator, albo pytanie Ricka do T-Doga hahaha
2) http://www.youtube.com/watch?v=WsmWCJKyHmk
3) http://www.youtube.com/watch?v=AAgEpj9bVJs

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

Hahahha mistrzostwo świata te filmiki! Genialne! :D

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Super filmiki :). A Merle mnie rozwala, uwielbiam gościa :D.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

To jego stękanie do Andreii, albo ten porządliwy wzrok w rozmowie z Philipkiem :D

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Hahahhaha. Jego miny i ten wzrok podczas rozmowy z Andreą i Phillipkiem mistrzostwo :D. Jego mimika i głos dają mieszankę wybuchową. Merle jest zarąbisty.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Ten głos jest najlepszy. Philipek też był dobry z tym speszonym spojrzeniem, po tym co powiedział Merle, czy jego "rozmowy" z Andreą hahaha

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Na początku jak zabija tego zombiaka jak szczękę zaciska :D. I to Jego "holy shit" jak Andrea zemdlała. Oglądanie Go automatycznie poprawia mi humor :D.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Mnie bardziej rozwala w 1:19 to "uuu uuu..." haha, jestem ciekawa co się będzie działo jak go przyprowadzą do więzienia.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Hahahahahhahaha właśnie przed chwilą się z tego śmiałam :D. Mam nadzieję, że nie zginie, brakowałoby Go.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Niestety, ale obawiam się że Merle już w serialu długo nie pociągnie. Egzystowanie w grupie Ricka to tylko tymczasowe rozwiązanie. Na dłuższą metę, Rick i reszta ( w szczególności Glenn i Maggie, a co za tym idzie Hershel i Beth) nie będą chcieli starszego Dixona w swojej grupie, po tym co zrobił, a jeszcze Tyreese się pojawił..jakoś nie widzę tego żeby oni wszyscy sobie żyli, ktoś musi dednąć. Do Philipka Merle nie ma po co wracać, tak że..no chyba że, jak toś tu pisał, znowu gdzieś spierdzieli i pojawi się za 2 sezony :D

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Niestety jest wielce prawdopodobne, że Merle zginie. Chyba, że popije bimberku, zaśnie i nagle pojawi się w 4 sezonie ;D. A filmik już w ulubionych :).

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

W sumie to szkoda, bo to jest wyrazista i charakterystyczna postać. Dobry antagonista z niego jest.
Albo znowu go gdzieś przykują i będzie musiał odciąć sobie drugą łapę, po czym powróci w 5 sezonie i będzie Merle nożycoręki :D

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

Niech obcinają mu co tylko chcą .Byleby pojawił się w 4 sezonie :D