Spoiler dotyczący sezonu 5:
Podobno AMC informowało, że Glenn będzie rozdarty między 2 kobietami czy coś w tym stylu :)
Oby to nie były dwa łokery płci żeńskiej reprezentujące poglądy Prezydent Pieseu z jednej i Bogię z drugiej, starające się przeciągnąć "He's Korean!" boya na swoją stronę, bo wtedy wiadomo, kto wygra.
*moar fixed :)
To skandaliczne, że jeszcze nie podzieliliście się swoją wiedzą z Prezydent Pieseu nt. przyszłości. Czy wykorzystałbym ją, by zawładnąć światem? Prawdopodobnie tak, ale to nie jest teraz istotne! Ważne, że nie ufacie Prezydent Pieseu a to niepokojące.
dla dobra prezydenta lepiej żeby nie wiedzieć więcej niż jest to potrzebne...
Jest taka możliwość, że dwa walkery płci żeńskiej , będą bardzo zakochane w Glenie i może dojść do rozdarcia... Jedna z nich poniekąd zadowoli się częścią dolną a druga górną... Tak Glenn może poczuć się nieco rozdarty...
Ale to takie wybieganie w przyszłość a pamiętaj, że nawet jedna przewrócona pusta puszka po piwie może zmienić bieg historii...
No ja myślę, że może - gdyby Megii rozlała piwo Glenna ten na pewno nie pozostałby na to obojętny! :)
Czy Wy, Terminatoreu, też macie dość tej pary, wzorem założycielki tego wątku?
powiem tak , Glenn to była moja ulubiona postać - i było tak dopóki nie spotkał Megi
To powinno wystarczyć za odp.
Teraz życzę koreańcowi śmierci - epicko by było gdyby zginął poprzez ugryzienie walkera Megi
skynet robi tylko białe maszyny - proszę się zapoznać z filmem dokumentalnym ,,Terminator 2,,
My nie wiemy co to czerń , czerwień czy żółć
Nie znamy słowa rasizm - liczy się tylko mięcho.
Chyba rozedrą, a nie rozrzedzą, :) Chyba, że miałeś na myśli, że rozrzedzą go na jakiś sok koreański o nazwie "I'm Korean!" xD
Wszyscy hejtują Glenna ale po cichu każda by chciała takiego herosa, który przebija się bez szwanku przez stado zombi, rzuca się z odwagą na większych od siebie, jest opiekuńczy, wierny i dla ukochanej przemierzy pół świata ignorując własne bezpieczeństwo ;>
Minisreu opamiętajcie sieu! On jest z Meggi, zostau zaclaimendowany już dawno temu :D
Ale to i tak nic nie pomoże, bo ja wiem, że za tymi dziurkami jest brzytki Glen.
Chyba że się coś na tej torbie narysuje.. hm.
Wszyscy? Nie widzę tej liczby: wszyscy.
Glenn to naprawdę fajny chłopak, nie da się ukryć, że mam słabość do azjatów.
Ale jak wspomniałam poniżej, zrobił się n u d n y.
A to całe przemierzanie pół świata w poszukiwaniu ukochanej?
Błagam...To jak jakieś kiczowate romansidło.
Miałam cichą nadzieję, że gdzieś po drodze ją zjedzą.
Tak ogółem podsumowałem, co obserwuję na forum ;)
Wszystko wydaje się kiczowatym romansidłem i "rzyganiem tęczą" dopóki nie dotyka nas samych. Ja też lubiłem go bardziej na początku jako postać z określoną osobowością, ale jestem w stanie go zrozumieć. Relacja z Maggie to prawdopodobnie jego pierwszy poważny związek, a takie rzeczy nieźle mieszają w głowach.
Akurat ja uwielbiam ich :) . W komiksie ' UWAGA! ' jego śmierć była najbardziej szokująca, więc jeśli w serialu uśmiercą go tak samo to nam szczęki opadną . Koniec UWAGI!
Widziałem tą śmierć po prostu byłem w wielkim szoku i powiem szczerze że Glenn nie miał fajnej śmierci w komiksie naprawdę.
Komiksu akurat nie czytam, ale Glenn naprawdę umrze?
Kiedyś była to moja ulubiona postać, ale przez ten "uroczy" związek z Maggie znudził się.
Jak zginął? XD
Negan specialnie walnal mu kijem bejsbolowym w glowe przy wszystkich (Maggie) i chyba oko mu az wylecialo.
Jego śmierć w komiksie była rzeczywiście niefajna, ale nie wiem czy twórcy dadzą radę to pokazać.