Ostatnie sekundy piątego odcinka:
Rick: Halo ?!
Ktoś: Czy Pan zamawiał pizzę ?
Jak myślicie co usłyszał Rick ?
Rick że tak powiem leciutko oszalał, a telefon i rozmowa to jego chora wyobraźnia ;)
Podobno to mają być głosy Amy, Jima i Lori. Omamy słuchowe w związku z szokiem jaki przeżył. Nic więcej. :)
Zgodnie z komiksem - rozmowa Ricka przez telefon będzie pewnie symbolizować walkę jego podświadomości z szaleństwem, w które popada główny bohater. IMO jeden z lepszych i głębszych wątków.
jeśli tak faktycznie ma być to już się nie mogę doczekać. Muszę doczytać resztę komiksów, bo jak widać dużo bazują na oryginale i bardzo mi się to podoba
Komiks możesz ściągnąć na dysk z chom____ikuj możesz również zakupić na allegro, ale to już droższa inwestycja.
Dokładnie polecam chom..ika, lub ewentualnie inne ściągacze - ja czytam w oryginale, nawet nie wiem czy jest tłumaczenie
Z tego co orientuję to tłumaczenie pl jest tylko do któregoś zeszytu/tomu i ogólnie łatwiej dostępna jest wersja angielska.
Wersje angielskie sa zawsze łatwo dostępne. Jak ktoś dobrze zna język to nie trzeba bez sensu czekać na tłumaczenia :)