PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Serial oceniłem na 9, jednak zrobiłem to jakiś czas temu, nie wiem czy mógłbym teraz wystawić ocenę wyższą niż 5. Poziom leeeci na pysk, coraz więcej pseudo-pouczającego bełkotu i "mądrości" życiowych , coraz mniej akcji , brak prowadzenia fabuły i powtarzanie w kółko tego samego.

A do tego oczywiście, jak w tytule:
"Hamburgerowa polit-poprawnośc w pełnej okazałości"
Naprawdę zaczyna mnie to aż bawić, hamburgerom naprawdę odwala z tą polityczną poprawnością, bo czy tylko ja zauważyłem że prawie każda nowo pojawiająca się w serialu postać to murzyn albo homoś? To jest aż śmieszne, przypuszczam że ta wioska do której jadą to wylęgarnia homosiów, i wszystkich ras i religii świata. Tylko czekam aż do ich "ekipy" przyłączą się muzłumanie, chińczycy, a w pewnym momencie w imie politycznej poprawności zapewne do ekipy przyłączą jakiegoś combosa (murzyna który ma azjatyckie korzenie, jest muslimem i przy okazji homosiem.)

ocenił(a) serial na 6
dabljudablju

Ooooch... Ludzie, ludzie, ludzie i ich kiśle w głowach. Jak mnie to męczy... Chyba zrobię sieczkę na ulicach rodem z amerykańskich stereotypów... Co ja wypisuję?! KISIEL FISIEL NORMALNIE KISIEL FISIEL

ocenił(a) serial na 6
dabljudablju

Co za dużo to NIEZDROWO!

ocenił(a) serial na 7
dabljudablju

haha cos w tym jest co napisales. pomimio wielu absurdow w tym serialu, to nadal go ogladam i lubie, szkoda, ze tworcy ida na latwizne..

dabljudablju

Takie wątki jak ten to nieocenione źródło rozrywki.