Serial oceniłem na 9, jednak zrobiłem to jakiś czas temu, nie wiem czy mógłbym teraz wystawić ocenę wyższą niż 5. Poziom leeeci na pysk, coraz więcej pseudo-pouczającego bełkotu i "mądrości" życiowych , coraz mniej akcji , brak prowadzenia fabuły i powtarzanie w kółko tego samego.
A do tego oczywiście, jak w tytule:
"Hamburgerowa polit-poprawnośc w pełnej okazałości"
Naprawdę zaczyna mnie to aż bawić, hamburgerom naprawdę odwala z tą polityczną poprawnością, bo czy tylko ja zauważyłem że prawie każda nowo pojawiająca się w serialu postać to murzyn albo homoś? To jest aż śmieszne, przypuszczam że ta wioska do której jadą to wylęgarnia homosiów, i wszystkich ras i religii świata. Tylko czekam aż do ich "ekipy" przyłączą się muzłumanie, chińczycy, a w pewnym momencie w imie politycznej poprawności zapewne do ekipy przyłączą jakiegoś combosa (murzyna który ma azjatyckie korzenie, jest muslimem i przy okazji homosiem.)
Ooooch... Ludzie, ludzie, ludzie i ich kiśle w głowach. Jak mnie to męczy... Chyba zrobię sieczkę na ulicach rodem z amerykańskich stereotypów... Co ja wypisuję?! KISIEL FISIEL NORMALNIE KISIEL FISIEL
haha cos w tym jest co napisales. pomimio wielu absurdow w tym serialu, to nadal go ogladam i lubie, szkoda, ze tworcy ida na latwizne..