PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177193
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Hershel

ocenił(a) serial na 10

UWAGA, LEKKIE SPOJLERY DLA OSÓB, KTÓRE NIE WIDZIAŁY ODCINKA "TOO FAR GONE" OSTRZEGAŁEM!!:)

Hershel... co by tu można o nim powiedzieć?

Hmm...przeżył prawdziwy zawrót głowy, nie sądzicie?
Jedno trzeba mu przyznać - miał chło łeb na karku, gdy gadał z Gubernatorem, ale co mu do łba strzeliło, że nie próbował uciekać?
Zachodzę w głowę i do tej pory nie mogę tego rozkminić.
Całe szczęście Michone nic się nie stało a mogło!
Bo wiecie, jak mówią - co dwie głowy, to nie jedna.

Ciekawe, jak teraz będzie wyglądać serial??

Ech, to nie na moją głowę... :)

Mogę śmiało powiedzieć, że ten odcinek dosłownie ŁEB URYWA :)

Einshaew

szczerze to jak zginą było słabe chodzi mi o dobicie , ja myślałem że obetnie mu łeb pierwszym cięciem , nie wiem czy oglądałeś Spartacus: War of the Damned ale tam była troszeczkę podobna scena jak zginą Crixus to była scena dobrej egzekucji

SeBo47

heh uciekać nie bardzo rozumiem kiedy ? bo chyba nie kiedy kleczał bez nogi przed czołgiem :D
co do tego jak zginął to wg mnie wyglądało to lepiej niż typowa egzekucja bo pokazało jaki psychol jest z gubernatorka ;)
a co do michone to nie kojarze gdzie ona sie podziała po uratowaniu Ricka ?

Myhauu

dlatego ta jego dupa go zastrzeliła (chyba, bo w tym serialu nigdy nie wiadomo) bo jest psycholem. Nie moge się doczekać kolejnych odcinków bo teraz dopiero zrobi się ciekawie :PPP

Myhauu

też zwróciłem na to uwagę ukląkł tak jak by miał zdrową nogę ale to szczegół gubernator zachował się wzorowo ale mógł to zrobić bardziej stanowczo od razu obciąć mu łeb

SeBo47

przecież on miał uciętą nogę w połowie łydki , więc kolano miał.. :)

ocenił(a) serial na 8
SeBo47

Spartacus, ooo to był serial :)

użytkownik usunięty
Einshaew

hershel odszedł naprawdę z wielkim hukiem. niby nie chcialem, zeby ta postac zginela juz teraz, ale odcinek, jego przebieg, ta akcja i to, jak sie potoczyl, calkowicie mi to wynagrodzily. gdyby bohaterowie nie odchodzili banalnie, tylko wlasnie tak, nie mialbym nic przeciwko wzgledem takich zabiegow.

przynajmniej nie zjadły go szwędaki

użytkownik usunięty
SeBo47

nono chociaz tyle hehe

SeBo47

wlasciwie to zostawili jego glowe w calosci wiec teraz sam jest "szwedą" :)

szeregowy91

to jest jeszcze gorzej będzie teraz jak ten z pawer rengers Zordon , aj ja ajjajaja co teraz będzie

Einshaew

Bez niego ten serial nie będzie taki sam:(

Marttii

Najsmutniejsza śmierć tego serialu:(

Marttii

trzeba z tym żyć już wiele postaci poszło w niepamięć taki serial gdyby nie takie zwroty akcji to serial byłby nudny

ocenił(a) serial na 8
SeBo47

dokladnie, w sumie mogliby twórcy trochę pogłówkować i wymyśleć też sceny które nie wymagałyby śmierci bohaterów a urozmaicałyby serial a tak jest tylko albo super akcja i dużo strzelania albo flaki z olejem, ale ten odcinek był naprawdę świetny

dzikudzina

to faktycznie odcinek był rewelacyjny , ja myślałem że gubernator podejdzie do nich od tyłu i się przywita z Michonne , powie szukałaś mnie coś w ty rodzaju , a tak dał jej w pysk