PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177890
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Hitchhiker

ocenił(a) serial na 6

Do fanów komiksu. myślicie, ze autostopowicz to jakaś wskazówka dotycząca Hunterów ? ;d

ocenił(a) serial na 6
boooyas

Eeee...raczej nie. Przynajmniej ja takiego skojarzenia nie miałam.

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

no ja to wyczytałem gdzieś na zagranicznym forum

boooyas

to może napisz coś więcej co tam było napisane, bo ja nie widzę tu specjalnie żadnego związku z nimi.

boooyas

hunterzy? mozesz rozwinac mysl? doczytalem niestety tylko do 13 tomu.. w dalszych pojawili sie jacys łowcy?

boooyas

Właśnie, co za łowcy? Autostopowicz, który został ominięty przez Ricka był w.g mnie ominięciem kłopotów - zbędny balast.

ocenił(a) serial na 7
Mr_W

UWAGA spoiler na życzenie :)
Hunterzy to grupa kanibali i szczerze mówiąc czekam na ten wątek w serialu, ale wątpię że te rozczłonkowane zwłoki mają cos z nimi wspólnego. W komiksie hunterzy porywali jeszcze żywego człowieka więzili go i konsumowali po kawałku, np najpierw ucieli by mu rękę bądź nogę coś bez czego mógłby żyć aby jak najdłużej zachował "świeżość". W komiksie porwali Dale'a który już wcześniej stracił nogę...

Burador

Kanibale w Ameryce? Trochę dziwny wątek.

Mr_W

dlaczego dziwny wątek? gdy jest ciężko o jedzenie to i człowieka da się zjeść a tym bardziej gdy człowiek się tak demoralizuje jak Gubernator czy nawet Rick.

mars255

Gdyby mieli ludzi za pożywienie [prawdziwe], to to co napisał Burador trochę temu przeczy, bo z tego wynika, że robią to też dla zabawy.

ocenił(a) serial na 9
Mr_W

Obejrzyj THE ROAD np ... ale swoja droga jedzenia jednak jest jeszcze duzo na tym etapie kataklizmu, do tego dochodza zwierzeta ... Co innego gdyby ziemia byla wypalona bez roslinnosic badz ze strzepami a wiekszosc zwierzat zdechlo by z glodu ...

ocenił(a) serial na 6
BigRo

Widocznie woleli iść na łatwiznę :D

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

I taka opcja jest mozliwa ... skoro ludzie zabijaja dla 20zl :) to i po co lapac jelenia albo krolika jak mozna zezrec czlowieka :)

ocenił(a) serial na 5
Burador

Mogliby się pojawić w serialu.

Kassandra85

I zjeść Gubernatora :P

ocenił(a) serial na 5
nira_89

Nie tylko.

ocenił(a) serial na 9
Kassandra85

A kogo byś jeszcze chciała ? ;d

ocenił(a) serial na 5
LubieDuzeKlawiatury

Nie "płakałabym" za Carol lub Glennem.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Ja bym dodała do tego Beth i Andreę. Nie żebym chciała żeby zginęli (plus jeszcze ta dwójka którą wymieniłaś), ale jakoś bym...no nie płakała po nich.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

To są takie 4 osoby, które w razie czego niech giną żeby reszta pozostała cała i zdrowa.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Andrea raczej wątpię żeby dedła, bo w komiksie to praktycznie jedna z głównych postaci, a Carol poniekąd wskoczyła na miejsce komiksowej Sophie, aczkolwiek to wcale nie musi zapewniać im 100% ochrony, bo w końcu serial nie musi się trzymać dokładnie tego co jest w komiksie :D

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

Już widzę na ankietę na Walking Dead wiki "Kogo powinni zjeść huntersi w TWD TV?" :D
Carol już stara i żylasta. Glenn... Nie każdy lubi koreańszczyznę. Andrea - trzeba uważać na zatrucie jadem kiełbasianym :D Daryl - coś mi się wydaje że łykowaty. Merle - parafrazując Fleischmanna z Przystanku Alaska - dużo dragów - wszystkie wartościowe organy nie nadają się do jedzenia. Z przykrością stwierdzam że najlepsza cielęcinka to Maggie :(

ocenił(a) serial na 6
Grendel69

E tam, po Merlu można by było mieć wesołe skutki uboczne :D
Btw, komiksowi kanibale nie byli wybredni i postawili na stare mięsko :D

ocenił(a) serial na 5
Grendel69

Tak jak pisała Tortuga, po Merlu można by było mieć wesołe skutki uboczne ;). A co do Daryla, to na pewno smakowity kąsek ;D.

ocenił(a) serial na 10
Kassandra85

Słowo konsumpcja i Deryl oraz Merle to całkiem miłe skojarzenie ,choć nie takie o jakim rozmawiacie. Przeciw takiej konsumpcji nic bym nie miała.

ocenił(a) serial na 6
DerMani

Piszę się D A R Y L.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Uuups owszem ,mój błąd , co nadal nie zmienia powyższego.

ocenił(a) serial na 9
Kassandra85

Glenn moim zdaniem nie wnosi jakiejś negatywnej atmosfery w serial, ale przyznam, że ostatnio mnie zaczął wkurzać tym takim poczuciem władzy. Natomiast Carol jest moim zdaniem spoczku. ;)

ocenił(a) serial na 10
Kassandra85

Glenn zawsze spoko! Chociaż ostatnio trochę przynudza to ja wiem, że stary, pierwszosezonowy Glenn aka pizzaboy jeszcze wróci <3 : P

ocenił(a) serial na 9
Mr_W

*ominięty przez Michonne. ;)