PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177849
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Idioci.

ocenił(a) serial na 7

Mogę wreszcie przestać spamować swoimi mądrościami o przyszłości serialu ludzie którzy
przeczytali komiks? Jesteście zwykłymi pajacami psującym innym przyjemność z oglądania
serialu.

ocenił(a) serial na 6
zeipap

"Mogę wreszcie przestać spamować swoimi mądrościami o przyszłości serialu ludzie którzy
przeczytali komiks?"

Polska języka, trudna języka.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Bo? Trochę zagmatwałem ale nie widzę tutaj żadnego większego błędu.

ocenił(a) serial na 7
zeipap

Skoro możesz przestać spamować, to zrób to, proszę.
Pozdrawiam

zeipap

Coś mi sie zdaje, że temat w niedługim czasie poleci do kosza. Z pozdrowieniami, Idiota.

ocenił(a) serial na 4
MrArther

Wejdź na forum serialu będącego ekranizacją, miej pretensje do świata, że czytelnicy porównują adaptację do pisanego tworu. Pytam się więc, gdzie tutaj logika?

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

I jeszcze zwracaj się do nich z prośbą nazywając ich przy tym "idiotami" i "pajacami".

ocenił(a) serial na 6
zeipap

Dlatego rzadko kiedy czytam to forum, a kiedy to robię, jestem ostrożny jak saper na polu minowym :)
Jest paru spoilujących debili i trzeba się z tym pogodzić :)

ocenił(a) serial na 6
zeipap

Bo to są pajace, nie wiedzą co to spoiler. Zaraz się na ciebie rzucili jak stado agresywnych zwierząt.

ocenił(a) serial na 8
zeipap

Ja przeczytałem wszystkie komiksy do tego momentu i jakoś mi to nie przeszkadza oglądać serialu, bo różnice są znaczne.

ocenił(a) serial na 10
Bodzepor

Skoro różnice są znaczne, choćby Carol i Sophia to nie ma mowy o spoilerach. Sama ( z tym że po kimś) już zdradziłam co jest w książce "Narodziny ale wcale nie jestem pewna że film pójdzie tym torem.