Carl Grimes i Lori Grimes zostali zabici ;DD juz mam dosc ogladania ich ryja :/
Nie chciał bym ci nic spojlerować, bo jesteś gdzieś pewnie w 2 sezonie ale myślę, że 3 sezon ci się spodoba :)
Lori zginie w 4 odcinku 3 sezonu, gdyż nie będzie mogła urodzić dziecka w tradycyjny sposób i Maggie będzie musiała otworzyć jej brzuch.
Na śmierć Carla nie licz.
koleś po to jest opcja UWAGA SPOILER jak tak bardzo chcesz podzielić się to informacją załóż nowy temat, a wgl zgłaszam nadużycie
Wiem po co jest opcja ''uwaga spiler''. Napisałam to specjalnie dla takich spamiarzy jak założyciel tematu, który nie miał nic do powiedzenia, a zrobił temat o tym, co było już omawiane w 500 innych.
Otóż nie. Dublowanie tematów jest sprzeczne z regulaminem. Wiedziałbyś o tym, gdybyś przeczytał regulamin lub chociaż ruszył szarymi komórkami, ale zamast tego ty wolisz się wymądrzać.
Rzeczywiście to ja tu sie wymądrzam. Ty tylko niszczysz niektórym osobą przyjemność oglądania nie wiem kompletnie w jakim celu, dziękuje dobranoc :) Widze spoilerowicza widze idiote PROSTE. Miło sie pisało :)
Nie zrozumiałeś jaki miałam cel w spoilerowaniu. Trudno widzę osobę niekumatą, widzę idiotę, PROSTE. Niezbyt miło się pisało, ale nic nie szkodzi. Papa.
Po przemianie w zombie zostaną zabici prawdopodobnie przy użyciu strzelby Remington 870. Jednak nie wiadomo przez kogo.
Jak Lori i Carl zginą, to po paru odcinkach Rick popadnie w totalną depresję i palnie sobie w łeb :/ Jak na razie Carl żyje i dobrze. Może Rick i synuś pociągną i do 5 sezonu.
Rick i Carl pociągną do końca emisji serialu. To samo tyczy się Andrei oraz Michonne. Reszta jest pod znakiem zapytania. Jedynie Maggie ma jeszcze szansę wbić się do tej ścisłej grupki bezpiecznych.
Glenn pewnie będzie jeszcze długo jak w komiksie. Reszta tak jak mówisz - nic nie wiadomo.
Glen jak dobrze pójdzie dociągnie gdzieś do połowy 6 sezonu. Czwarty sezon to będzie nadal więzienie, piąty sezon podróż przez USA do Waszyngtonu i zamieszkanie w Aleksandrii, szósty to wszystkie te wydarzenia, które miały miejsce w komiksie no i oczywiście Negan. Tak więc jeszcze te trzy lata z nami powinien być :D Jednakże w porównaniu do tamtej piątki, którą będziemy oglądać przez dobre 5 albo 6 lat, to trochę mało. Oczywiście przyjmuję jeszcze opcję taką, że twórcy mają coś w zanadrzu i czymś nas tam zaskoczą.