PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W odcinku 11 gubernator raz jest pokazany bez prawego oka, a raz bez lewego. Ale wpadka twórców.

ocenił(a) serial na 9
Slowianin

Ale wtopiłeś :)
On patrzy do lusterka :)
Jeśli szukać wpadki to podczas ataku na więzienie celuje tym ..złym,, okiem ; ) - aż mrugnę :p

ocenił(a) serial na 9
TheWalkingDead

Ja tam lustra nie widziałem.

ocenił(a) serial na 9
Slowianin

Więc powiem krótko, od tak sobie nie zapalił by zapałki i żeby pokazać błąd. Wystarczy wywnioskować, że to lustro.

Slowianin

większa wpadka jest w poprzednim odcinku z tatuażem Daryla.

ocenił(a) serial na 6
Origami88

Tzn?

Tortuga033

Raz jest z jednej strony, raz z drugiej ;] LOOOOOK MEN IN DA PIKCZUR

http://comicbook.com/wp-content/uploads/2013/02/daryls-tattoos-move-sides.jpg

ocenił(a) serial na 9
michau1234

Nie doszukujmy się błędów, bo nikt nie jest ideałem i każdy popełnia błędy, twórcy serialu i tak mają dużo na głowie. Po co ich męczyć?

ocenił(a) serial na 4
michau1234

A tam sam tatuaż. Zauważ, że jak roztrzaskuje głowę zombie drzwiami bagażnika to ma całe ręce uwalone w krwi, by po dosłownie ułamku sekundy być czystym jak łza. Już nawet nie chcę wspominać o tym, że po tym jak Merle rozdarł jego bluzkę, w następnym ujęciu ma już ją całą. Niby kosmetyczne błędy ale rzucają się w oczy.

Co zaś się tyczy oka, to jest ono dobrze zrobione. Gubernator przegląda się w lustrze, co widać dobitnie.

ocenił(a) serial na 6
michau1234

Heh faktyxcznie

Tortuga033

Gdy Merle zdziera mu koszulę, tatuaż jest na prawym barku, a chwile potem już na lewym. Z reszta widać, że jedna z tych scen jest lustrzanym odbiciem.

Origami88

Zapewne tak zrobili, bo ten tatuaż to prywatny tatuaż Normana Reedusa.