Słuchajcie ludziska,jak byście chcieli by zakończyła się seria The Walking Dead,wiem że trochę za wcześnie ale podawajcie propozycje.
O i jeszcze jedno wie ktoś czy Rick Zginie?
Najbardziej prawdopodobne zakończenie Rick ginie , Lori wiadomo wcześniej umrze , Carl zostaje sam ( już pewnie pełnoletni będzie do tego czasu) i rusza w podroż otwierając furtkę do realizacji osobnego serialu o jego losach za ileś tam lat po zakończeniu WD :)
Carl chcąc nie chcąc będzie żył i żył :) chociaż nie raz otrze się o śmierć . Będzie specjalistą do życia w tym świecie bo ma dobrego nauczyciela ( Ricka ) i zresztą nie tylko jego. Pytanie brzmi kto będzie razem z nim ( UWAGA SPOILER !!!! ) być może dziecko Maggie i Glena będzie już nastolatkiem/nastolatką i razem mogą utworzyć ogromną siłę :) a może to być i para :)
Ale scenariuszy może być wiele :)
Ej ej nie zapędzajmy sie tak daleko, zanim dziecko Maggie i Glena będzie nastolatką to minie spory kawał czasu a w nim może sie wiele zdarzyć, propos autorzy napewno nie zrobiliby aż tak wielkiej wyrwy czasowej jak śmierć głównych bohaterów i kilkunastoletniej przerwy. Po drugie czy my wiemy że Glen i Maggie będą mieli dziecko? Czy zdążą przed swoją przyszłą śmiercią???
Odpowiedziałem na pytanie RedChrisMaster :) taki chciałbym koniec TWD np. a to tylko moja opinia :)
Losy by dalej były prowadzone bohaterów a te działania o których wspomniałem mogłyby się wydarzyć dajmy na to w bajecznym 12-13 sezonie :)
Nie wiem czy Ci spoilerowac:) bo sie namieszalo w osttanich numerach komiksu i to niezle z glenem i maggie :)
Rick w serialu na bank jeszcze pozyje, ale chcialabym zeby sie go pozbyli w jakis zaskakujacy sposob (SPOILER jak np glenna w komiksie). Jesli chodzi o Carla natomist to slyszalam ze jeszcze dlugo pozyje, przynajmniej w komiksie, bo niby Kirkman chce pokazac jak on sie zmienia pod wplywem swiata. Z drugiej strony wydaje mi sie ze jesli on jeszcze az tak dlugo pozyje to bedzie to troche malo wiarygodne ;].
Czytałem komiks,ale jestem dopiero w 4 tomie,jeżeli można się spytać jak zginie glenn?
SPOJLER
Gość o imieniu Negan, zmasakruje mu czaszkę baseballem owiniętym drutem kolczastym.
Wpisz sobie w googlu walking dead glenn wikia.
Najbrutalniejsze śmierć w komiksie bez dwóch zdań.