PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kapitalna scena!

ocenił(a) serial na 8

W odcinku 2 czwartej serii jest taka wspaniała scena. W częsci trzeciej pojawia się tajemnicza wojowniczka - Michonne. Baba twarda jak żigulowski granit i szorstka jak diamentowy papier ścierny. I bardzo tajemnicza. W pewnym momencie, nagle Michonne dostaje do ręki małą Grimesównę i peka! I od razu staje się jasne, że ona miała córeczkę i ją straciła. Oraz, że to największy ból jej życia. Bierze niemowlę do eki i przytula z łzami...A na dodatek - to zestawienie: Śliczna mała, różowa dziewczynka i twada, muskularna oraz (nie da się ukryć), brzydka i czarna Michonne. A jednak pasują do siebie. ŚWIETNIE ZAGRANE! OKLASKI NA STOJĄCO!!!!

ocenił(a) serial na 8
rejmons

Mam tylko nadzieję, że sobie nie ulżyłeś cieleśnie po tej scenie...

ocenił(a) serial na 8
Jaskier16

No, ale co mogłem zrobić? Jak mus to mus! Tynk ze ściany odpadł i ściany się zachwiały. A na dźwięki jakie przy okazji się z mojego mieszkania wydobyły, ustawiła się pod moimi drzwiami kolejka chętnych lasek! Czyli, się płacało! Nie piszę obszerniej bo mi panny stygną!

ocenił(a) serial na 10
rejmons

Kliknij "odśwież" i problem ze stygnącymi panienkami sam się rozwiąże ;]

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

Haha XD

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

Raczej mrrrruknę do nich: "Już jestem gotów kociaczku". Bo ja widzisz ponad teorię przedkładam ZAJĘCIA PRAKTYCZNE. Jak to mówią: "Trening czyni mistrza"

ocenił(a) serial na 10
rejmons

:)

I jak Ci idą te "zajęcia praktyczne" z partnerką, która ma .jpg w nazwisku:)?

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

A co ty taka zainteresowana? Fancy a sanwich?
PS: jeśli jesteś facet to jesteś zbok i nie chcę mieć z tobą nic wspólnego, ale jeśli jakaś kobitka, to "Welkame to the jungle!" Bo ja lesba jestem stuprocentowa! Mimo, że na dodatek męska świnia i szowinista.

ocenił(a) serial na 10
rejmons

Jesteś lesbą i jednocześnie piszesz o sobie "(...)co mogłem zrobić?" zresztą, czemu ja się dziwię, skoro baba z brodą wygrywa eurowizję ;]

ocenił(a) serial na 7
Einshaew

Gender rządzi ;-)

ocenił(a) serial na 10
Trissizmaribora

Nie wiem, czy to taki powód do radości ;]

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

Takie mamy porąbane czasy! Kobiety noszą brody, a faceci się malują!

ocenił(a) serial na 10
rejmons

A rejmonos podający się za lesbijkę, piszący o sobie jako mężczyzna, zaspokaja się przy scenie w której Miszon płacze przy małej Dżudith.

Zdecydowanie dośyć internetów na dzisiaj ;]

rejmons

NIESAMOWITE