Moja nowa ulubiona postać w TWD! Andrew West jest tak przystojny, że nie wiem jak wytrwam
przez resztę sezonu. Z ręką na sercu śmiało mogę powiedzieć, że brałabym dzień i noc. ];->
Mam nadzieję, że w ostatnim odcinku sezonu nie zginie, nawróci się i dołączy do Ricków.
Czemu idiotyczny? Wam może podobać się Maggie czy Carol, a mi Gareth? Co w tym dziwnego to nie wiem... :P
A ja mam nadzieję, że zginie co raczej jest nieuniknione. Nie lubię tej postaci, przede wszystkim za to co zrobił Bob'u. A Gareth w tym sezonie jest pewnie główną czarną postacią.
Hahah Bobu to ty zes sie chyba nazarł xd. Wedlug mnie Gareth jest jednym z najlepszych..(Gdyby nie on to serial bylby nudny). Jak tak dalej pojdzie to moze dorowna Gubernatorowi, ktorego postac zrobili wspaniale. Pozwol , ze sie powtorze " Nie oceniaj postaci w ten sposob.. -nie lubie go bo on jest zly... Mam nadzieje , ze jeszcze nie jedna z tych "dobrych" postaci bedzie jego kolejnym kąskiem.
Nie napisałem nic, że nie lubię go bo jest zły. Po prostu nie przypadł mi do gustu, za to gubernatora lubiłem.
Wątpie żeby przyjeli do grupy kogoś kto zjadł jednego z nich xD Niby fajna postać ale Rick się nie zgodzi, a co bardziej ta babka która była z Bob-em :D
Chyba z ręką między nogami a nie na sercu :P
Sorry, musiałam. Na głupi post - głupi komentarz ;)
Po prostu nie rozumiem po co się uzewnętrzniać z czymś takim. I oczywiście trochę dziwny sposób na wybieranie ulubionego bohatera. Ja raczej swojego nie oceniam po tym, czy jest przystojny i bym go "brała dniami i nocami" tylko z innych powodów. Np. moim faworytem jest Daryl. Jest świetnym łowcą, dosyć opanowany jak na tak trudne warunki i apokalipsę, potrafi się świetnie dostosować do panujących warunków w serialowym świecie, stara się raczej nie przywiązywać do nikogo (ale jak każdy człowiek jednak potrzebuje drugiej osoby i mimo to, nawiązuje bliższe relacje z niektórymi bohaterami jak Carol czy Beth). Nie kozaczy tak jak Rick (który swoją drogą bardzo często działa mi na nerwy). I mówiąc tak całkiem serio - gdyby pozbyli się tej postaci z serialu to dla mnie nie miałby już tego czegoś bez Daryla. A co do Gareth`a to jest ładnie poryty, wątek z nim jest bardzo ciekawy. Mam nadzieję, że przygoda z kanibalami nie stanie się dla mnie taką katorgą jak wątek z Generałem. Przebrnęłam przez te odcinki z wielkim trudem.
Hehehe ja też nie widzę w tym temacie nic głupiego XD Ot napisała że podoba jej się Gareth :D Mi szczerze mówiąc też się podoba ^^ no może tylko pod względem wyglądu bo pod względem zachowania niekoniecznie ;) Nie jest moim ulubionym bohaterem bo po pierwsze za mało go znam żeby zasłużył na to miano a po drugie to miejsce jest już zajęte XD Ale bądź co bądź niezłe z niego ciacho :3 No i mimo tego co napisałam to jednak wolałabym żeby go uśmiercili do końca pierwszej połowy. Za tą nogę Bob'a na stos z Gareth'em !! XD Oj tam dziwny sposób XD Każdy ma inny gust ;) Może ona lubi takich złych kolesi ?? :D
proszę nie uwłaczać gubernatorowi, nazywając go generalem :D azaliż gubcio to moj ulubiony bohater, a że mu się kipnęło, to... no cóż...
Faktycznie, mój błąd. Jestem zmęczona i się przejęzyczyłam. Każdy ma swojego ulubionego bohatera, ja akurat Gubernatora nie lubiłam na tyle, że nawet nie zwróciłam uwagi na ten błąd podczas pisania komentarza.
Oj dziewczyny, dziewczyny ... Wy lubicie złych, ja Daryla ;) Każda napisała co myśli i po sprawie ;)
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto". A ja brałabym Ricka i Daryla. Jednocześnie. Gareth też mógłby dołączyć.
Podobalo mi sie jak zjadl noge Boba, od teraz bede jego fanem, moglby jeszcze zjesc Carol, bo od dawna dziala mi na nerwy.
p.s Glenna niech tez zje :)
No need for irony, nie twierdze, że to co robi jest ok, ale patrząc na jego storyline to się nie dziwię... No i wygląda nieziemsko słodko.
Nie no co ty Carol musi zyc. Polubilem ja.. Ona jeszcze duzo moze pokazac. Niech wpie*doli Carla , bo tego malego pajaca to chyba nikt nie lubi.
To się nie nacieszyłaś za bardzo ;P Ja osobiście ciesze się, że jego losy potoczyły się tak a nie inaczej.
zawsze jak jakiś aktor serialowy mi się podoba to później umiera -.- teraz boję się o Jona z GoT xd
ty to sobie wybierasz postacie, ale w przypadku Jona jeszcze cały sezon go zobaczysz :D
lucky me :D mam nadzieję, że nie postąpią tak jak niby w książce i zostawią go :D