PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Ja chcę, aby opuściła serial jak najszybciej (proszę nie rzucajcie mi spoilerami).

Shiloh

Wali jej na łeb ostatnio trzeba przyznać :D

ocenił(a) serial na 8
Shiloh

Szczerze mówiąc to ja jej postaci nie lubiłam od samego początku. Zdecydowanie bym wolała żeby Beth jednak została, a Sasha została zeżarta czy zabita. Blondyna podczas pobytu w szpitalu zaczęła nabierać "krzepy" w tym świecie opanowanym przez zombiaki i może by się stałą żeńskim odpowiednikiem Daryla, a ta głupia Sasha to taka jakaś nijaka. Tam ponarzekała, tam pozabijała...nuda.

marza4366

Przecież Beth to była najbardziej nijaka postać tego serialu, która za każdym razem ściągała samą krytykę. Jej wątek w czwartym jak i piątym sezonie już został okrzyknięty najgorszym, więc pozbycie się jej było akurat najlepszą decyzją jaką mógł podjąć showrunner. Przez pierwsze dwa sezony zlewała się z tłem, a przed drugie dwa lazła w jeden absurd za drugim. O tym, że Kinney to tragiczna aktorka nie ma co już wspominać. Chyba większość widzów odetchnęła z ulgą widząc jak w końcu żegna się z tym światem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
bjolog

Nie każdy, ale...
-wkurza mnie już ta coraz dłuższa broda Ricka, choć jego samego lubię
-z Derryla już mniejszy twardziel niż przedtem, ale nadal go lubię
-Michone nie jest denerwująca, raczej specyficzna, acz uświadomiłem to sobie dopiero w drugiej połowie czwartego sezonu
-Carla teraz lubię, a także podziwiam za odpowiedzialność oraz troskę
-szkoda, że Glenn i Maggie zostali odstawieni na bocznicę
-już nie tylko Sasha i Eugene, ale i Rosita mnie wnerwia; oby do końca sezonu co najmniej dwoje z nich opuściło serial

ocenił(a) serial na 4
bjolog

Mim zdaniem broda z każdą chwilą zbliża jego aparycję do jakiegoś starego dziada.

Shiloh

Wystarczającym spoilerem niech będzie to, że jej w komiksie nie ma. Niejako zastępuje córkę Tyreese'a, której w serialu nie ma, najpewniej ze względu na swego rodzaju ograniczenia etyczne.