PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kto zabrał Beth ?

ocenił(a) serial na 8

Jak w temacie . Proszę o jak największą dawkę spoilerów komiksowych jak i innych teorii
dotyczących dalszych poczynań bohaterów .

Kajtek12

Jedyny spoiler komiksowy o Beth to taki, że nie występuje w komiksie.

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

serio ? ;c to nici ze spoilerów ? a jaka teoria odnośnie osoby którą Daryl przyprowadził

Kajtek12

Możliwe, że to czarnoskóry chłopak ze szpitala, który był wspominany we wzmiankach o obsadzie. Ale nic pewnego.

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

A ten chłopak i wątek ze szpitalem i wszystkim związanym z Beth serio ma nic wspólnego z komiksem ?

Kajtek12

Szpitala również nie było w komiksie.

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

jaka bieda także niczego się nie dowiem :(

Kajtek12

Wystarczy wytrzymać 7 dni :D

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

A mógłbyś mi powiedzieć co z Morganem jak to było w komiksie on się wkońcu spota z Rickiem czy też nie i co z tym księdzem ? Będzie coś znaczyć później czy nie warta uwagi postać ?

Kajtek12

SPOILERY Z KOMIKSU

Ksiądz dołączył do Ricków i nie odegrał potem zbyt ważnej roli.

Morgan również dołączył do Ricków ale w zupełnie innej sytuacji. Rick i Abraham pojechali po niego do domu (tak jak w 3 sezonie tylko że tam była Michonne) i Morgan zgodził się przyłączyć do wyprawy do Waszyngtonu. A tu już odmówił przyjazdu do więzienia a grupa się podzieliła więc raczej akcja inaczej się potoczy.

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

aa oki , trochę jaśniej mi się robi . Mam też pytanie jaka jest logiczna szansa na to ,że oni znowu się zetkną , dwie grupy ? Przecież mogą mieć jakis wypadek albo coś zboczyć z trasy , w DC tez sie nie znajda bez problemów dziwne to jest jakieś .

Kajtek12

Raczej olbrzymia szansa, bo w komiksie nie było podziału, więc jeśli po jakichś wydarzeniach ma wrócić na tor szkieletu fabularnego z komiksu to grupy powinny się połączyć.

Valdoraptor23

Podkablował grupę u Douglasa.
No ale wyraźnie odsunięto go na dalszy plan, więc tu masz rację.

ocenił(a) serial na 7
Kajtek12

to jestem ja, przyznaję się