PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177904
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Niech ktoś zacznie tłumaczyć na język polski Sneak Peek'i oraz promo. Nie znam tak dobrze angielskiego abym zrozumiał o co chodzi. Na włoski, niemiecki, hiszpański i inne tłumaczą, a w Polsce to jakaś nędza. Wątpię aby Większość znała ten język. Niby można włączyć tłumaczenie filmików ale ta opcja to jest tak denna że 95% dialogów jest nie do zrozumienia. Polska zawsze jest zacofana ;/

KUBATRIX

"Niech ktoś zacznie"? Chyba w głowie ci się coś poprzestawiało.

ocenił(a) serial na 9
KUBATRIX

Tłumaczyć sneek peeki? Chętnie ale może w przyszłym tygodniu i pod warunkiem że usłyszę coś w stylu "przepraszam że tak arogancko się wyraziłem" i nauczysz się używać słowa "proszę" jeszcze do tego.

ocenił(a) serial na 1
Grendel69

W dzisiejszych czasach słowo proszę straciło ważność. Dla jednej osoby nikt nie będzie tłumaczyć zapowiedzi. Dobrze że 95% fanów zna język angielski więc nie trzeba tłumaczyć. Do Anglii pojechało też tylu znających że język Polski stał się drugim najbardziej używanym jeżykiem na wyspach :)

ocenił(a) serial na 9
KUBATRIX

Dla mnie nie straciło. Jedna osoba która mnie o coś takiego poprosi w zupełności wystarczy. Fajne masz podejście do ludzi, nie ma co oO