odkąd ta blondzia zaczęła flirtować z Derylem zaczełam jej życzyć serialowej śmierci :D A tu w ostatnim odcinku nagle główna bohaterką się stała :(
odkad ten koks z kusza zaczał sie krecic koło Beth, to chcialem, zeby zginal, a On nadal zyje :/
i klasycznie: PISZE SIE KURVVA DARYL A NIE DERYL
Wiem jaka jest poprawna forma angielska, jednak jestem z pl i tak jak z polskim prawem jest poprawnie stosuję fonetyczną formę, nie ma Jessik, Brianów czy Darylów są za to Dżesiki, Brajany i Deryle. Trochę luzu :D
Dupa, a nie zgodnie z polskim prawem (co to za brednie w ogóle?!), Daryl jest imieniem i musisz go pisać w takiej formie w jakiej jest przyjęte i tak jak ma w papierach, a nie wg głupot, które wymyślasz, bo ktoś ci zwrócił uwagę.
Teksty na poziomie gimbazy...Zamiast komentować serial to kurde piszesz o tym kto zarywa do Daryla. Tragedia
Troche mnie zdziwilo, ze Beth podbija do Daryla, przeciez ten gosc ma prawie 50 lat i jest tak stary jak Carol
Norman Reedus ma 45 lat, wiek Daryla Dixona jest nieznany, ale aktor nie wygląda szczególnie młodo, więc raczej ciężko uznać, że jego postać jest od niego znacznie młodsza.
Emily Kinney ma 29 lat, ale Beth 18.
Raczej koło 35, nie przesadzaj z tą 50... A jeśli chodzi o Beth - to zapewne to samo, co z tym alkoholem. Nigdy nie próbowała, bo tata zabraniał. Nastała apokalipsa, najwyższy czas na "chlanie" ;) Stwierdziła, że musi spróbować. Myślisz, że ten sam konserwatywny tata, który nie pozwalał jej pić alkoholu (w sumie miał swoje powody...) pozwoliłby jej na randki? Raczej nie :) No i zapewne Daryl w jakimś sensie jej imponował - straszy, zaradny itp. A jako że dziewczyna nie miewała na farmie zbyt wielu facetów... To wyszło, jak wyszło :)