Smieszne ze w Polsce takie opoznienie)))) Pol sezonu do tylu))))) Zona Ricka zyje. Azjata zginie.Murzynka z mieczem zaprowadzi Ricka i i tego z kusza do osady. Mlody zabije z kuszy starszego brata. Rick zabije gubernatora po tym jak gubernator wyda na niego death sentence za zabicie corki.Blondyna pogodzi sie z czarnula...
Też myślę ze to mało prawdopodobne aczkolwiek Kosci lori Rick nie znalał choć leżały ubrania a zombiak nie dał by rady zjeść jej całej po tak krótkim czasie.A z drugiej strony jak miała by przeżyć z rozerwanym brzuchem.
Jakie opóżnienie? W Polsce nowe odcinki są emitowane dwa dni po premierze w USA.
Rada dla Ciebie: nie wierz we wszystko co przeczytasz.
Wydaje mi się że to raczej przypuszczenia jakiegoś kolesia niż prawda.Wiadomo ze pójdą do miasteczka i będzie tam rozgrywała się akcja że ktoś zginie mam nadzieje że długo tego wątku w serialu nie będą wałkować
The Walking Dead Season 3 w zwiastunie mam wrażenie że Carl mierzy do Lori zombi nie jestem pewna ale chyba to ona
Sądze, że ktoś po prostu robił sobie jaja. To, że dojdzie do spotkania Ricka z Gubernatorem jest oczywiste. Przypuszczam, że akcja w więzieńiu nie potrwa dłużej niż jeden sezon.
Niby jeszcze 3 odcinki mają pokazać teraz a dalsze potem.Tak nie którzy piszą na forum.To na pewno przez te trzy odcinki będzie akcja z gubernatorem,a potem !!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co pokażą dalej!!!!!!
Będzie przerwa, to prawda. Jednak akcja z Gubernatorem będzie trwała o wiele dłużej. Po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że nie czytałas komiksu, więc nie będe spoilerować. Niemniej jednak, to nie będzie tak, ze Rick wpadnie do Woodbury, zabije Gubcia i wszyscy będą żyli długo i szczęsliwie. Akcja z więzieniem oraz Woodbury potrwa pewnie do końca trzeciego sezonu. Nie sądze bowiem, żeby rozłożyli to na dwa sezony.
Nie czytałam całego komiksu lecz jakieś skróty z różnych części oraz spoilery innych więc mniej więcej wiem co było w komiksie i co może być w serialu
Aha i chciałaś zabłysnąć w ten sposób? Nie wiem o jakim opóźnieniu piszesz. Poza tym "czarnula", "ten z kuszą" "azjata" etc. mają imiona.
Ja ten tekst skopiowałam z kinomaniaka bo jakiś koleś tak na pisał więc nie dowalaj się do mnie że nie wiem
"Dowalę się do Ciebie że nie wiem" , bo jakiś gość gdzieś coś napisał, poszło to w eter, a Ty później wypisujesz te niczym nie potwierdzone rewelacje. Lori żyję? Glenn umrze? Daryl zabiję Merle'a ? To są zwykłe gdybania, które każdy sobie może zamieścić, więc nie robiłabym z tego takiej sensacji.
Już samo to,że koleś napisał o tym opóżnieniu, powinno dać dziewczynie do zrozumienia, że ktoś nie pisze tego na poważnie :>}
Boże, widzisz i nie grzmisz. Najnowszym odcinkiem w USA jest odcinek nr 6, a gdy pojawi się siódmy, w naszych polskich internetach zobaczymy go z polskimi napisami. Inaczej, nasz polski internet ma odcinki prosto z Ju-Es-Ej, jesteśmy na bieżąco z tamtejszą tiwi. To nie jest kuźwa epoka żelaznej kurtyny - to, co w AMC pojawia się w niedzielę, my oglądamy już kilka godzin później, więc o czym ty bredzisz? ;]
Przepraszam bardzo,ale nie bredzą!!!!! Bylam jedynie ciekawa czy może to być prawda bo byłam zaskoczona!!! Ale widzę że tu nic nie można na pisać.Wszyscy na każdego jadą masakra............ Wiem ze już było dużo wątków czy Lori żyje czy nie ja uważam że jest to nie możliwe,ale w zombi mogła się przemienić i tego nikt nie może wykluczyć.Oczywiście jak Lori nie ma to wszyscy się teraz najeżdżają na Andre.......
Ale tu wystarczy tylko racjonalnie pomyśleć. Mamy XXI wiek i internet. Myślałaś, że wszyscy na filmwebie oglądają ten serial w polskiej telewizji? Nie, pokuszę się o stwierdzenie, że wszyscy oglądają wersję zripowaną prosto z amerykańskiego AMC, z kilkugodzinnym opóźnieniem względem amerykańskiej premiery odcinka. Bo po co czekać, aż odcinek trafi na do naszej telewizji, skoro można go oglądnąć od razu w internecie?
Tak w gwoli wyjaśnienia, to premiera najnowszego odcinka jest o 3 rano czasu polskiego, a już przed 6 można epizod spokojnie pobrać.
jasne, że żyje: po pierwsze: W Prison Breaku też żyła choć umarła, a po drugie: młody jest dupa i na pewno spudłował :D
Ludzie, co Wy macie z tym Pirson Break? Co się pojawi temat śmierci Lori, to ktoś wyjeżdża z PB.
Naprawdę, to już przestało być zabawne.
Jak masz zakładać kretyńskie wątki z głupim gdybaniem to nie zakładaj wcale. Niepotrzebny spam i podchodzi pod trolling.