PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Mnie wkurzała,ale teraz chce aby Daryl ją odnalazł,bo mi go strasznie żal,nie lubię je,ale przy niej
zacząl się zmieniać i to mi się podobało....

ocenił(a) serial na 5
Kinomaniaczka_tvd

Coraz bardziej lubie Beth i te jej słodkie minki usteczkami ^^

ocenił(a) serial na 8
Kinomaniaczka_tvd

Ja Beth lubię :3 Ostatnio to nawet i tego gnojka Carla jakoś znoszę :D

ocenił(a) serial na 6
Pawel67_filmweb

Beth , jak na razie, jest dla mnie neutralna...nie wzbudza we mnie zadnych wiekszych emocji.Ale to , ze znosisz Carla to podziwiam :) Strasznie irytujacy, nadety szczeniak.

ocenił(a) serial na 10
Pawel67_filmweb

Carla nienawidzę hehe

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_tvd

A mi sie ta zmiana Daryla nie bardzo podoba.Swoja droga...co baby robia z facetow w tym serialu.Najpierw Shane (szkoda, ze sie go pozbyli bo byla to swietna postac), potem Gleen (bez komentarza) a teraz Daryl.Przy tym ostatnim mam nadzieje , ze pozostanie jednak soba .)

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_tvd

Daryl x Beth romans? :D myslicie że do tego dążą? w ogóle ile ona ma lat? 16-18?

ocenił(a) serial na 6
czerwona_pantera

Beth jest mniej wiecej w tym przedziale wiekowym co napisales\as i o zadnym romansie nie ma mowy.

ocenił(a) serial na 7
czerwona_pantera

oby do tego nie doszło bo jakoś sobie tego nie wyobrażam ...
mam nadzieje, że Daryl odnajdzie grupe Carol i cos pomiędzy nimi wreszcie będzie :D

ocenił(a) serial na 10
madziius

ja też tego chce :)

ocenił(a) serial na 10
czerwona_pantera

18 ma,ale podrywała go jak nic :)

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_tvd

Beth to zbedna postac wymyslona na sile, nie powinno jej w ogole byc. Robila za tlo i mogla tam zostac. Carl komiksowy jest nie tylko sympatyczny ale i interesujacy . Ten serialowy jest kompletnie nie dopasowany skoro wzbudza negatywne emocje

ocenił(a) serial na 10
Wolfman_PL

Zgadzam się.....

ocenił(a) serial na 3
Kinomaniaczka_tvd

ten samochód co wziął Beth to ksiądz z komiksuu ( Gareth ) zawiezie ją do kościołaa a potem do Aleksandri..natomias nowa rodzinka Daryla to kanibaleee :)) takie już wiadomo kto zginie w finale :) ( tak jak myślałem od samego początkuuuuu)

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

On nie moze zginąć !!!!

ocenił(a) serial na 3
Kinomaniaczka_tvd

Sam Dixon mówił ze ma dużo na głowie i już troszkę olewa the walking dead gdyż ma multum innych ofert za które się bierrze...

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Ale pewności 100% nie masz, więc nie wprowadzaj kolegi w histerię. Mimo to też jestem tego zdania co Ty.

ocenił(a) serial na 10
TheWalkingDead

Koleżanki,ale zgadza się..wpadam w histerię....:)

ocenił(a) serial na 9
Kinomaniaczka_tvd

A to przepraszam Panią ")

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Kinomaniaczka_tvd

Beth byla mi obojetna do 4 sezonu a zwlaszcza przez te kilka ostatnich odcinkow urosla w moich oczach, bo jakby nie bylo dzieki niej Daryl nie byl sam, pocieszala go, mieli pare momentow zwierzen, Daryl po ucieczce z wiezienia byl przybity i myslal ze wszyscy nie zyja, to Beth podtrzymywala go na duchu, dzieki tej klotni w chacie troche sie otworzyl, potem byl razniejszy, uczyl ja obchodzic sie z kusza, a kiedy znalezli ten dom pogrzebowy - od dawna nie widzialam go tak pogodnego. Daryl pozytywniej patrzy na swiac, dzieki Beth, co sam przyznal kiedy spytala sie go dlaczego znow wierzy w dobrych ludzi, to bylo slodkie dlatego zabolalo mnie uprowadzenie Beth. W nastepnym odcionku Daryl wyraznie znow jest przybity i jeden z tych redneckow drazni go ze pewnie dlatego jest taki marudny, bo stracil jakas kobiete, to wiele mowi jak bardzo przywiazal sie on do Beth w czasie kiedy byli zdani na siebie. Mam nadzieje ze jej nie usmierca.

Kinomaniaczka_tvd

Chciałabym zobaczyć minę jej ojca, gdy przyłapał by swoją córeczkę z Darylem. :D