Zauważyliście że na nowym odcinku 3 seri bronie z których strzelają bohaterowie wogle nie mają odrzutu?
Zauważyliście że niektórzy ludzie mają jakąś dziwną potrzebę zakładania głupich tematów?
Nie tobie to oceniać. Tak zauważyłem. Trudno nie zauważyć, gdy ktoś wali Cię po głowie gumową rurą z nagrzewnicy od Poldasa
Sorry, ja tylko stwierdzam fakty. Czy nie można podpiąć się z tym do istniejącego już tematu, tylko zakładać nowy?
Może się czepiam, ale teraz widzę że to rzeczywiście jest denerwujące.
Na jakiej podstawie głupich tematów? Nie przeglądam codziennie forum na temat TWD i myślę że było to głupie, więc miałem prawo nie wiedzieć o tym że taki temat już może się pojawił.
Ale nie trzeba przekopywać pół forum. Wystarczy przeczytać temat niżej i tam się podpiąć. To nie zajmuję dużo czasu.
Ten temat był już omawiany kilka razy. Nie przejrzałeś tematów, więc nie miałeś prawa o tym wiedzieć, aczkolwiek następnym razem bądź na bieżąco bądź przejrzyj wcześniej o czym się pisze tu na forum TWD i nie będzie tego samego problemu drugi raz.
Wiesz, że dzięki takim geniuszom jak ty, mamy od poniedziałku o jakieś 50-60 tematów więcej? Tylko dlatego, że musicie zakładać osobny wątek o każdej pie*dole. Idźcie śmiecić gdzie inadziej, serio.
Zrobiłem to nie umyślnie, nie sądziłem że są o tym tematy. Jest to dla Ciebie jakiś problem? Żaden moderator nie wysłał mi ostrzeżenia więc nie sądzę by było to takie złe i okrutne.
Nie chodzi o to, że jest to złe czy okrutne. Po prostu nie ma sensu zakładać po raz dziesiąty tego samego tematu. Rozumiem, że mogłeś nie wiedzieć, że już taki istnieje albo poprostu nie chciało
Tak, to jest dla mnie wielki problem, bo wątki, które mnie interesują, spadają niżej na liście tematów, przez co szukanie ich zajmuje mi więcej czasu. Rozumiesz, czy nie za bardzo? Stawiam, że nie za bardzo, skoro w ogóle zdecydowałeś się mi odpisać. Po prostu nie śmieć swoimi tematami.
Forum nie jest tylko dla wybranych użytkowników i tematów jakie to ich obchodzą. Więc z całym szacunkiem do Pani kogo to obchodzi? Won na prywatne forum i tam sobie piszcie w gronie dupolizów.
loool. ludzie, ogarnijcie się... bo jak czytam te wasze napinki to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. typ założył temat i teraz chcecie go zlinczować...
zamiast mu odpowiedzieć na zadane pytanie to robicie nie potrzebny spam i piszecie gówna oraz od rzeczy i dlatego powstaje w uj więcej innych tematów. piszcie rzeczowo i konkretnie a nie pierrd_olcie o duu_piie Marynie to i zakładanych tematów będzie mniej.
a tak na marginesie:
lekcje odrobione, że hejtujecie na internecie?
Dokładnie też się dziwie takim młotkom zamiast rzeczowo odpowiedzieć na temat, to stękają "po co założyłeś" "ale głupi temat" "Było". Jakby każdy siedział 24/7 na forum wlkd i wiedział co już było a co nie.
Tutaj można przeczytać Regulamin Forum Filmwebu: http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Regulamin+Forum,874433
8. Tematy dublowane bądź często powtarzające się mogą zostać przez moderatora zablokowane/usunięte.
Tu nie chodzi o czepianie się, ale odrobinę szacunku dla innych użytkowników i o to, by nie tworzyć stu wątków o tym samym. Na forum jest wyszukiwarka i bez problemu można wpisać poszukiwaną frazę.
Problem leży tylko w tym, że administracja w ogóle nie zwraca na to uwagi, nie wspominając o masie innych rzeczy sprzecznych z regulaminem, których to byliśmy świadkami na przełomie ostatnich trzech jak i nie więcej miesięcy. Z tego też względu użytkownicy "leją" sobie na ten regulamin. Ja to czasami mam wrażenie, że adminów w ogóle nie ma.
Przeraża mnie to, co obecnie dzieje na tym forum, bo wiem, że będzie jeszcze gorzej, szczególnie jeśli jukatos zdecyduje się zostać na dłużej. Wiadomo, że jeden troll przyciąga kolejnego... A Admini oczywiście nie reagują.
Nie przesadzaj i nie dowartościowuj go. Posty niezgodne z regulaminem można zgłaszać lub... po prostu ich nie czytać.
Homoseksualnych kompanów masz prawdopodobnie ty. Nie wypieraj tego, śmiało się przyznaj, zrozumiemy. Zresztą jest to dla wszystkich jasne - te twoje opowieści o sypianiu z ojcem, ta bezkrytyczna miłość do Shane'a.
Homoseksualne konkubinaty nigdy nie będą budowane na uczuciu prawdziwej miłości, zwłaszcza między dwoma rozwiązłymi mężczyznami w relacji ojciec i syn, choć szanuję Pańskie upodobania. Pozdrawiam serdecznie.
Yyy, nie było Cię na forum kilka miesięcy temu, więc możesz nie wiedzieć o czym pisze, ale wierz mi, że ten user strasznie śmieci i trolluje. W sumie nie wiem, co takiego dowartościowującego go napisałam... W każdym razie gdybyś widział tematy, które tworzył tylko po to, aby obrażać w nich kobiety, wiedziałbyś , co mam na myśli ;p
Spójrz na ten temat i zobacz kto zaczął prowokacje. Zacytuje
"Wiesz, że dzięki takim geniuszom jak ty, mamy od poniedziałku o jakieś 50-60 tematów więcej? Tylko dlatego, że musicie zakładać osobny wątek o każdej pie*dole. Idźcie śmiecić gdzie inadziej, serio. "
HAHAHHAHAHA Napisałem prawdę o Lori, Maggie i o Adrei, które same wskakują na fiuty.
Oj żebyś wiedziała. Z ciekawości przejrzałem tematy w których się wypowiada i tak szczerze to trolli naliczyłem 6 plus o jedny i to już na jednej stronie. Z loginów nie wymienię bo i po co. Liczy się sam fakt. A tak na marginesie to nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, iż jedna i ta sama osoba stoi za tymi wszystkimi kontami.
PS. po co on się tak produkuje?
Może Gambit ma racje i on się tym dowartościowuje? Chociaż nie rozumiem jak można leczyć się z kompleksów obrażając ludzi w internecie... Smutna sprawa.
W każdym razie tworzenie multikont na fw chyba nie jest rzadkością. Parę miesięcy temu tak samo zrobiła jedna z użytkowniczek, aby zwyzywać inną ;p
Na głupotę ludzką jeszcze nie wymyślili lekarstwa. Szkoda jedynie, że przez takich jak on psuje się atmosfera na forum i zapanowuje ogólny chaos i syf.
PS. a teraz wyobraź Sobie, że tak będzie aż do marca/kwietnia czyli końca sezonu. Dosłownie przerażająca wizja.
Szkoda, że jeszcze nie wymyślili, może Pana by uleczyli. Niech Pan będzie dobrej myśli.
No niestety, chyba będziemy mieli powtórkę z rozrywki, albo i gorzej, jako że serial stał się popularniejszy.
Już zauważam kolejnych chamów, prócz jukatosa. Kurczę, my się ze sobą nie zawsze zgadzamy, a jednak potrafimy rozwiązać nieporozumienia kulturalnym językiem. Dlaczego oni nie zrobią tego samego? Chociaż to może zły przykład, skoro my omawiamy wątki w serialu, a oni przez brak umiejętności dyskutowania na poziomie, muszą się wspomagać personalnymi wycieczkami... Da się jakoś zgłosić Użytkownika? Bo samo zgałaśnie posta nic nie daje.
Najmocniej Szanowną Panią upraszać pragnę, lecz Szanownej Pani jakże zacny rodzinny tytuł nie przystoi mojej skromnej osobie jak i innym Szanowanym Użytkownikom portalu Filmweb. Pozdrawiam serdecznie.
Takim ludziom nie chodzi i o to żeby sobie pogadać na temat serialu, tylko żeby wszczynać bez sensowne i dziecinne kłótnie, które do niczego nie prowadzą. Nie będzie mu nikt odpisywał to się w końcu znudzi i pójdzie trollować gdzie indziej. Choćby na forum Hobbita gdzie ciągle wszczyna kłótnie na tle religijnym ( w końcu to najlepszy temat na prowokacje ;] )
A żeby to były tylko kłótnie na tle religijnym. Na nasze nieszczęście trafił nam się najgorszy "okaz", który to każdą błahostkę wykorzysta i przerobi na swoją korzyść. Ja nie zwracam na niego kompletnie uwagi, ale co z tego, jak on nadal usilnie odpisuje. Niemniej jednak trzeba dojść do tego jak się go pozbyć. Wszystkim to wyjdzie na dobre, a jemu najbardziej.
Jedyne co można zrobić to olać. Mam nadzieję że nie będzie z nim jak z jednym gościem na innym forum, który siedzi już od ROKU (sick!) i trolluje każdą dyskusję. Choć to akurat jest raczej jakiś rzadki przypadek i bardziej to już podchodzi pod jakieś problemy z psychą niż zwykły trolling.
Mogą zostać. Ja tu nie widzę na pierwszej stronie żadnych podobnych tematów jak założony przez Pana Dima98.
Dobra Panowie, z wątku o TWD przeszliśmy do gadania o homoseksualnych kolegach i trollowaniu. Temat zamknięty proszę się już nie bulwersować.