Autentycznie - popłakałem się jak zobaczyłem Merla zombie. A tymbardziej zacząłem ryczeć jak
Daryl zaczął. Mam 21 lat i rycze na serialu o zombie, co ze mną nie tak?!
Ja częściej rypię słuchając swojej ulubionej muzy aniżeli na filmach. Ale nie dziwię Ci się, smutny moment, mi też się zbierało na płakanie jak Daryl zaczął, szkoda Merle'a. Na dodatek M. zachowywał się jakby poznawał D. W sumie prawie każdy miał coś do Merle'a, a on wykazał się olbrzymią odwagą i nie lada sprytem jak na jedną osobę, ba! o wiele większą niż cała grupka więzienna. Spodobało mi się, że tak potraktował Michonne, szkoda, że go uśmiercili, szkoda Daryla. Średnio mi się podoba zakończenie sezonu z tego co wywnioskowałam z trailera to co zabierają łachy pod pachy i uciekają? Mam nadzieję, że to tylko moje głupie złudzenia.
Heheh nic nie jest z Tobą nie tak, wrażliwy jesteś chłopie po prostu.
Nie ty jeden, ja oglądałem 'dwójkę' coś koło 12. Scena 'przetapiania' Schwarzeneggera a ja.. łzy w oczach :P
Poczucie wyższości, brak jakichkolwiek chęci do dyskusji z innym człowiekiem, od tego jest to podforum, jak masz pisać takie rzeczy, to zamknij przeglądarkę.
Po pierwsze to była ironia nietrafiona zgadzam sie ale takowe emocje sie udzielają.
Po drugie nie ja napisałem że załozyciel tematu jest żałosny - do niego sie nie uczepiłeś Hipokryto.
Po trzecie twoja wnikliwa analiza mojej osobowości gó wno mnie obchodzi.
Bez odbioru :)
Mam tak samo, wielki ze mnie chłop, prawie 2 metry wzrostu, ale też wzruszają mnie takie sytuacje, mam trochę mniej lat bo 17 :)
Nie przejmuj się, ja się bardzo wzruszyłam w drugim sezonie, jak rzucali zombiakom na pożarcie te biedne kurczaki. Ból rozdziera serce w danej chwili, ale to minie.
nie lubię swojej wrażliwości zawsze wydawalo mi się to zupełnie niemęskie, jednak jak zaczynam żyć serialem czyli w moim przypadku tylko ten, i dzieją sie takie rzeczy.. to po prostu cięzko się opanować.
każdy jest wrażliwy nie ma co gadać, ja reaguje opryskliwościa dlatego wczesniejszego komenta nie bierz do siebie jak co poniektorzy Mędrcy z Kosmosu :) pozdrawiam i liczmy na to że Gubiego czeka "przyzwoita" śmierc :)
Ja się zacząłem śmiać.
Toż to na mema się nadaje XD
http://oi46.tinypic.com/2kphnc.jpg Daryl Chińczyk :D
puknij się w czółki, lub rozbiegnij się w ściane jeśli cię śmieszą takie sytuacje. Mam nadzięje, ze gubcio zdechnie już w tym sezonie, nie znoszę go. I jaki napad furii w ostatnim odcinku, aż odgryzł palce! Sam go zabiję, jak go nie uśmierca : d
Poluzuj chitynę bo ci twoje czułki odetnę i nie wytropisz swojego domQ w tym wilgotnym, pozimowym runie leśnym, robaczku.
GUBERNATOR FTW