PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Michone

ocenił(a) serial na 10

To świetna postać, bardzo tajemnicza, mam nadzieje że ją nie uśmiercą

ocenił(a) serial na 6
chomik51495

Michonne jest jedną z głównych postaci i na pewno długo pożyję. Co do jej "świetności" to mnie osobiście na razie lekko rozczarowuje, ale zobaczymy jak się będzie jej wizerunek prezentować po przerwie.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Ale będzie po stronie grupy Ricka?

ocenił(a) serial na 6
chomik51495

Tak, ona dołączy do paczki.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

to super. Tylko ciekawe jaki będzie finał 3 sezonu

ocenił(a) serial na 7
chomik51495

Michonne będzie z nami jeszcze przez długi czas. Szkoda tylko, że na razie niezbyt przypomina te ,,komiksową’’ Mam nadzieję, że jeszcze rozwinie skrzydła i pokaże cały swój charakterek. Na razie jest dużym rozczarowaniem. Może w następnych odcinkach się to zmieni i ujrzymy prawdziwą Michonne, która umie mówić i się nie dąsa na cały świat. Byłoby super :D

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

to super

ocenił(a) serial na 9
chomik51495

Jak dla mnie to w tym momencie jest jedną z najsłabszych postaci... oprócz tego, że jest nadąsana cały czas to nic jeszcze nie wniosła ciekawszego.. Mam nadzieję, że to się zmieni.

chomik51495

UWAGA SPOILER:

Komiks na podstawie którego powstaje serial regularnie wciąż się ukazuje i jak mogę zdradzić to Michone wciąż w niej występuje = wciąż żyje. A akcja komiksu daleko wyprzedza serial o parę, paręnaście miesięcy do przodu. Mimo iż serial różni się wieloma szczegółami to jednak mało prawdopodobne jest aby ją tak szybko w serialu uśmiercili...