To świetna postać, bardzo tajemnicza, mam nadzieje że ją nie uśmiercą
Michonne jest jedną z głównych postaci i na pewno długo pożyję. Co do jej "świetności" to mnie osobiście na razie lekko rozczarowuje, ale zobaczymy jak się będzie jej wizerunek prezentować po przerwie.
Michonne będzie z nami jeszcze przez długi czas. Szkoda tylko, że na razie niezbyt przypomina te ,,komiksową’’ Mam nadzieję, że jeszcze rozwinie skrzydła i pokaże cały swój charakterek. Na razie jest dużym rozczarowaniem. Może w następnych odcinkach się to zmieni i ujrzymy prawdziwą Michonne, która umie mówić i się nie dąsa na cały świat. Byłoby super :D
Jak dla mnie to w tym momencie jest jedną z najsłabszych postaci... oprócz tego, że jest nadąsana cały czas to nic jeszcze nie wniosła ciekawszego.. Mam nadzieję, że to się zmieni.
UWAGA SPOILER:
Komiks na podstawie którego powstaje serial regularnie wciąż się ukazuje i jak mogę zdradzić to Michone wciąż w niej występuje = wciąż żyje. A akcja komiksu daleko wyprzedza serial o parę, paręnaście miesięcy do przodu. Mimo iż serial różni się wieloma szczegółami to jednak mało prawdopodobne jest aby ją tak szybko w serialu uśmiercili...