PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177831
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Na pewno są jacyś znawcy tutaj The Walking Dead którzy to wiedzą...Bo na pewno ktoś tu czytał
komiksy bo ponoć są..

Chciałem tylko się, dowiedzieć czy Daryl Dixon umrze?Trudno najwyżej mi spoilera dacie,ale
muszę wiedzieć bo to mój ulubiony bohater z tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
patryk250

Z tego co wiem to Daryla w ogóle nie ma w komiksie.

ocenił(a) serial na 7
Loraine

Co??!! :C...To się chyba nie dowiem ;/ .

ocenił(a) serial na 6
patryk250

To nawet lepiej ;] Scenarzysci mają pole do popisu.

ocenił(a) serial na 2
patryk250

Przecież tak czy owak serial nie jest zgodny z komiksem, więc odpowiedzi byś i tak nie dostał

patryk250

Polski jezyk trudna jezyk.

ocenił(a) serial na 6
patryk250

Było już milion razy tutaj pisane że Daryla nie ma w komiksie.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

No się tylko nie popłacz..Na cholerę wchodzisz w tematy które ci nie pasują?Nie obchodzi mnie że było innych milion tematów ja się chciałem o tym dowiedzieć i go utworzyłem.

ocenił(a) serial na 6
patryk250

Widzę kolejny człek który się rzuca bez powodu i dodatkowo wyznający zasadę "bedem robił co bedem chciał, a ty spie**radal". Co za swołocz...

ocenił(a) serial na 5
patryk250

Idź być burakiem gdzie indziej.

ocenił(a) serial na 7
BeeBee61

Mów za siebie buraku :).

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Tak tak lepiej odejdź trollu,sam prowokujesz a potem zwalasz winę na innych :).Żałosne.

ocenił(a) serial na 6
patryk250

Nie wiem czym niby prowokuje,jedynie tylko stwierdzam fakt że takie pytanie padało tu już co najmniej kilkanaście razy, a ty się na mnie rzuciłeś jakbym nie wiadomo co takiego do ciebie napisała. Żałosne to jest to, że ludzie sami robią z siebie ułomnych leni zakładając po 20 razy te same tematy, gdzie wystarczy wpisać w wyszukiwarkę parę słów i już jest odpowiedź, no ale zwróć takiemu uwagę to zacznie wyzywać od trolli i wielka obraza majestatu. Bez odbioru, bo za pewne uraczysz mnie wiązanką bluzgów.